Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,762
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

arwin' Alıntı:
İşin yiyenbilir etabında hayır demeyi sevmeyen bir arkadaşımız kendisi... :D :D

İyi işte yaa seni iyi anlar... Bu arada akşam yemekte :smiley: tarhana çorbası, kuru patlıcan ve biber dolması, salata ve turşu varmış, anneciğim açıkladı şimdi... Ohhh sporun üzerine de ne iyi gider, kalori harcayınca daha bi içime siniyor yediklerim ;D ;D

Etiketler

NEHİR' Alıntı:
İyi işte yaa seni iyi anlar... Bu arada akşam yemekte :smiley: tarhana çorbası, kuru patlıcan ve biber dolması, salata ve turşu varmış, anneciğim açıkladı şimdi... Ohhh sporun üzerine de ne iyi gider, kalori harcayınca daha bi içime siniyor yediklerim ;D ;D
Kol, bacak, kafa ve işkembeden ibaret olunca böyle oluyor.. ;D ;D

;D ;D ;D ;D ilahi güldüm gider ayak... Ben gideyim bir an evvel sporumu yapayım da akşam mönüsüne yetişeyim, iyi akşamlar diliyorum...

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

işiniz gücünüz yemek ve lak lak heeee, amma kaynatmışsınız yokluğumda... sizi gidi sizi... ;D ;D ;D

bu arada parasızlıktan mıdır yoksa faturanın gecikmesinden midir bilinmez amma bizim iş yerindeki net faaliyete kapatıldığından bugün aranıza dahil olamadım... :D yarına da Allah kerim... ;D ;D ;D (nasıl özetledim durumu ama ;D ;D ;D )

umarım hepiniz iyisinizdir... :smiley:

Merhaba canım :smiley:

İyiyim çok şükür. Sen nasılsın? :smiley:

Bizim iş yerindeki net faturasını gene ödememişler, o yüzden aranızda olamadım bugün... :smiley: İnşallah yarına sorun kalmaz...

Günaydınlar! Saat 09.28 yine kimse yok... Nöbetçilerdi galiba bunlar, neyse dökülürler az sonra.. Ben sabah kahvaltımı yapayım yavaş yavaş, çıtır simit, yarım yağlı peynir, yeşil kırma zeytin, salkım domates ve açık çaydan ibaret (pek bişey yok idare edeceğim artık)

NEHİR' Alıntı:
Günaydınlar! Saat 09.28 yine kimse yok... Nöbetçilerdi galiba bunlar, neyse dökülürler az sonra.. Ben sabah kahvaltımı yapayım yavaş yavaş, çıtır simit, yarım yağlı peynir, yeşil kırma zeytin, salkım domates ve açık çaydan ibaret (pek bişey yok idare edeceğim artık)
Afiyet olsun efendim afiyet olsun.. :smiley:

Hayırdır bi rahatsızlığın mı var yoksa Arwin? Yiyenbilir tarafına bişey mi oldu ?

arwin' Alıntı:
Yok çok şükür rejimdeyim de... :D :D

;D ;D ;D ;D Bu sabah itibariyle ve kahvaltıdan sonra alınan kararla mı ? ;D ;D ;D Ya da hafta sonu etkinliğine boş mideyle gidip daha fazla yararlanmak için mi başladın ? ;D ;D

NEHİR' Alıntı:
;D ;D ;D ;D Bu sabah itibariyle ve kahvaltıdan sonra alınan kararla mı ? ;D ;D ;D Ya da hafta sonu etkinliğine boş mideyle gidip daha fazla yararlanmak için mi başladın ? ;D ;D
Yok yaw size özendim de.. ;D Tığ gibi olmak istiyorum..

arwin' Alıntı:
Yok yaw size özendim de.. ;D Tığ gibi olmak istiyorum..
Bence hiç özenme, yıllardır ben de özeniyorum tığ gibi olmaya :smiley: tığ gibiyim ama en kalın tığlar gibi ;D ;D ;D gerçi biz İngiltere'ye gideceğiz Fatoşlarla o yüzden telaşemiz de yok, senin de pek ihtiyacın yok kasların var fazlasıyla, erimez rejimle bana kalırsa .. ;D

NEHİR' Alıntı:
Bence hiç özenme, yıllardır ben de özeniyorum tığ gibi olmaya :smiley: tığ gibiyim ama en kalın tığlar gibi ;D ;D ;D gerçi biz İngiltere'ye gideceğiz Fatoşlarla o yüzden telaşemiz de yok, senin de pek ihtiyacın yok kasların var fazlasıyla, erimez rejimle bana kalırsa .. ;D
Yaşadıkların tecrübeyle sabitse dinlerim seni.. :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR