Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,745

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

pesehodka' Alıntı:
iki dakkada satış buna derler ??? :eek:

Kızım küstüm ben sana. Sayfa 778 de o kadar doğum gününü kutladık bi teşekkür etmedin bize. Pastanı bizimle paylaşmak istemedin tabii dimi? ;D ;D ;D ;D ;D ;D :p

ekiNoks' Alıntı:
Kızım küstüm ben sana. Sayfa 778 de o kadar doğum gününü kutladık bi teşekkür etmedin bize. Pastanı bizimle paylaşmak istemedin tabii dimi? ;D ;D ;D ;D ;D ;D :p

evet
bir büyüklerimiz ne demiş yemek verdiler mi ye demişler paylaş dememişler ki :D

Geldim geldimm, yoğunluktan yenice okudum yazdıklarınızı.. Arwin sana gelince davetim geçerli biliyorsun, lakin hakkaten korse de varsa durumun vahim ;D ;D ;D annemin yemekleri sayesinde dahabi alırsın kilo ona göre gelin derim ben... bu arada akşam yaprak sarması harikaydı, üzerine de sarımsaklı yoğurt ve tereyağ (kırmızı biberli) indi mideye, spor sonrası tabii ki... Göbeğin cidden önden gidiyor Arwin arkadaşlara katılıyorum, ama boyuna göre pek dikkat çekmiyor.. profilden olduğu için büyük görünüyordur belki de. ;D ;D ;D

NEHİR' Alıntı:
Geldim geldimm, yoğunluktan yenice okudum yazdıklarınızı.. Arwin sana gelince davetim geçerli biliyorsun, lakin hakkaten korse de varsa durumun vahim ;D ;D ;D annemin yemekleri sayesinde dahabi alırsın kilo ona göre gelin derim ben... bu arada akşam yaprak sarması harikaydı, üzerine de sarımsaklı yoğurt ve tereyağ (kırmızı biberli) indi mideye, spor sonrası tabii ki... Göbeğin cidden önden gidiyor Arwin arkadaşlara katılıyorum, ama boyuna göre pek dikkat çekmiyor.. profilden olduğu için büyük görünüyordur belki de. ;D ;D ;D
İşte beni anlıyan birisi... :D En iyi arkadaşım sensin Asiye bundan sonra.. ;D ;D Bu arada ( zıkkım yiyesice ) ;D ;D

Ahmet, sen takma kafana onları sakın
can boğazdan gelir :D
off bayadır akıtma da yapmadım

sporu yap yap sonra da sarmaları lüplet
ee kaç kilo veriliyor bu durumda
ben günde iki bardak kekik suyu içiyorum, tık yok ;D

[]
İşte beni anlıyan birisi... :D En iyi arkadaşım sensin Asiye bundan sonra.. ;D ;D Bu arada ( zıkkım yiyesice ) ;D ;D
[/quote]
Teşekkür ettin, onure ettin beni :D Bugün de eniştemden akşam yemeği , göveç yapacakmış hay allah ;) buyrun buyrun spor da yok ohhh rahat rahat yerim artık ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri