Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,736

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Yok yaa sanmam... ::smiley: Fatoş' ta benim gibi diyette yemez yemez o bişey.. Karıştırma sen kendinlen..

Fatoş 'da gitti arkasından konuşmuş gibi olmasın ama ;) yoktur o kadar yaaa :smiley: Neyse... yarın devam ederiz Fatoş 'un da bulunduğu ortamda... Ben de çıkıyorum, spora gideceğim, malum senin gibi hantal oturan insan değilim... Görüşmek üzere, iyi akşamlar!

tşk edmr evet u fotoları çok acele koydum ondan oldu

TezzMertek' Alıntı:
Foto yerleştirirken biraz daha dikkat etmen gerekiyor.
Ters açı ile duran fotoğrafların da var.
Onları düzeltmek zamanımıza mal oluyor.
:(

Benzer fotolarını silerim az sonra.

Acele işe biri karışıyordu.
;D

Biraz daha dikkat ve daha fazla çevre fotoğrafı rica ederiz.
Sporcular gelip geçici doğa her zaman kalıcıdır Gülşah.

Spor çok yormuş, yeni dinlenip gelebildim... Arwin sahi senin spora mı ihtiyacın yok ? anlayamadım da ;D ;D ;D

Fidan gibi olsak da spor şart.
Araba direksiyonu başında ki hareketler spor sayılmaz.

Hem haftalardır etkinlik düzenlemiyorsun ki.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Fidan gibi olsak da spor şart.
Araba direksiyonu başında ki hareketler spor sayılmaz.

Hem haftalardır etkinlik düzenlemiyorsun ki.
;D
Üstadım kim demiş etkinlik yapmıyoruz diye...Fotoğrag grubu gibi boykot yapıyoruz , siteye yüklemiyoruz sadece ;D ;D Yoksa çok faalim ben her hafta dağda bayırdayız yani.. ;D ;D

TezzMertek' Alıntı:
Ne boykotu .?
Duymadım. Hoş zaten duymuyorum ya
;D
Fotocular hangi etkinliği düzenlese sadece gittiyse Esra resim yüklüyor diğerleri de boykot yapıyor diye düşünüyorum. 25- 30 fotocu anca 5- 7 sayfa doldurabiliyor.Biz de bir taraftan araç kullan , çamurla uğraş gene daha faaliz gene daha faaliz.. Kızdım ben de... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR