Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 952,952
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Verdiğin bilgiler için sağol adaşım, gelsin bir kontrol edeyim tozlukları, saydıkların var mı? Bu arada konuştuğumuz konu okeylendi alakan için teşekkür ederim...

Etiketler

Ne konuştuktu biz.???

Ha hatırladım. İskender İskenderoğlu ile beraber sofra kuracaktık.
1,5 prosiyonlar bize.

Salata Tabakları Nehir ile Ekinoks'a idi.
Şimdi hatırladım.
;D

İskender' in dönerini çok beğeniyorlar ama ben kıymayla yapılandan pek hoşlanmıyorum yaprak döner olursa daha hoşuma gidiyor... Ekinoksun herhalde işleri yoğun yoksa salata tabağı konusunda cevap şimdiye gelmesi gerekirdi.. ;D ;D ;D

Aynen.
Yaprak döner ve odun ateşinde.

Sanırım Salata tabaklarını yakından görmek istiyor.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Murat aksu,Murat öz,Fatma ekinoks,perihan hanım,çağdaş,Nehir hanım,diğer Fatma hanım ve Karga bey daha aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarımıza sevgiler,saygılar sunuyorum.

Kemal oldukça keyifli bir gezi yapıyorsunuz... Merakla fotoğraflarınızı bekliyoruz... Bizden de sevgiler, saygılar.. Yolunuz açık olsun

TezzMertek' Alıntı:
Ne konuştuktu biz.???

Ha hatırladım. İskender İskenderoğlu ile beraber sofra kuracaktık.
1,5 prosiyonlar bize.

Salata Tabakları Nehir ile Ekinoks'a idi.
Şimdi hatırladım.
;D

Geldim geldimm... İskender muafiyeti neden anlamadım Murat ??? Salatalardan karma bir tabak lütfen

TezzMertek' Alıntı:
Hoşgeldin Asiye ,

Nasılsın.?

Aralık ayının getirdiği yoğunluk yansıdı halet-i ruhuma.. ??? Özlemle ocak ayını bekliyorum... Sen nasılsın Murat? Nişanlının yanına özlem gidermeye gitmişsin.

NEHİR' Alıntı:
Geldim geldimm... İskender muafiyeti neden anlamadım Murat ??? Salatalardan karma bir tabak lütfen

Adaşım nasıl açıklayacağını çok merak ediyor ortalıkta pek görünmek istemiyordum ama Asiye hanım salata tabaklarına tamam demiş, bakalım Ekinoks gelince neler olacak.. ;D ;D ;D ;D

Bence sorun,
Ekinoks'un ; " Ben salata istemem 2 porsiyon İskender isterim." diye yazınca çıkacak.

;D

amma çok kulaklarımı çınlattınız bu gün ya hu. aaaaaaaaaaaaa ama olmaz ki, burda iş yapıyoruz herhalde...

iskendere ve salataya gelince; ben lahmacun alayım varsa, yanında da ayran lütfen, İVEDİ... ;D ;D ;D

Merhabalar...