en üst satırda PROFİL düğmesine tıklayınız .
Sol tarafta KİMLİK BİLGİLERİNİ DEĞİŞTİR penceresinin altınfa yer alan Kimlik Bilgisi butonuna basarak sayfaya geçiniz.
Gelen sayfada ; Görünen Adınız bölümüne adınızı ve yaşadığınız şehri yazabilirsiniz.
Teşekkür ederim Ferdane, çok iyiyim, sen nasılsın?
Sen nöbete geldiğine göre nöbeti sana devredip ben çıkıyorum kendinize iyi bakın, iyi akşamlar...Yaklaşık 1-2 saat sonra dönerim..
Sevinç te Tasim ağabeyler ile yürüyecek belki bu pazar.
Kışlık polar - yağmurluk ve tozluğa ihtiyacı var.
Tozluk alma dedim.
İzmir de satılık bir tozluk ve çanta bulduk. Hiç kullanılmamış.
Bu akşam yakından göreceğiz.
Uygunsa kalitesi hemen alacağız.
Diğerleri tamamda benimde tozluğa ihtiyacım var, buradan bir arkadaş satışını yapıyor..Oradakinin kalitesine bir bak, bende burdakine bir bakayım dışarıya farklı fiyata satıyorda bize 35TL. ye bırakıyor...Gerçi tozlukta nelere dikkat edilmeli onuda bilmiyorum, nasıl anlayacaksam iyi olup olmadığını, sen nasılsa gelip gidiyorsun bir geldiğinde çağırırım sen bakarsın...Polar ve yağmurluğuda istersen Sevinç hanıma söylersen mağazalardaki fiyatı yarısına aynı kalitede(daha da kaliteli geldi polar gözüme) Haşim İşcan Caddesi üzerindeki toptancılardan parekende alabilir, kalitesi fena değil...
Tozluğun fermuarları ve kar patı olmalı.
Ayrıca hem boydan boya cırt cırt hem de çıt çıtları olmalı.
Fermuar bölümü tozluğun yanında olmalı. Önde olunca kar doluyor içeri. arkada olunca da takıp çıkarması zor oluyor.
Genelde bacak içine bakması lazım. Sağ sol seçeneği ile.
Yanlarda kar olacağından güzel olmaz.
En üst bölümde stoplu gergi lastiğ olmalı.
Dizi boyunu geçmemeli. (Dizi bükmekte zorlanmamalı)
Goretex kumaş olması şart değil. Cordura olsun. Dayanıklı olur.
Bizim malzemeler 2. eldi.
Satan kişi tozluğunu hiç kullanmamış.