Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Bende İzmir-selçuk efesten tüm arkadaşlara merhabalar ve iyi geceler diyorum. bütün muhabbetlerinizi 1 saatte gözden geçirdim epeyce neşeli sohbetler,renkli resimler ve güzel yazılar ile günler geçirmişsiniz,mevlam muhabbetinizi arttırsın.
Öncelikle murat öz bey kardeşim istanbula gideceğini bir kez daha tekrarlamış sonrada gidip gitmediği hakkında hiç bir bilgi yazmamış veya ben gözden kaçırmış olabilirim.ayrıca çok fazla internet yakalama imkanım olmadığınıdan foruma pek giremedim.diğer yandan izmire girişim ve çıkışım biraz sıkıntılı olduğundan(bazı sebeblerden) murat öz kardeşimin semtinden oldukça geç ve dar bir zamanda geçmek zorunda kaldım ve kendisininde istanbulda olacağını düşündüğümden biraz uygunsuz bir zamanda izmiri geçtiğimden arayamadım.bunun için kendisinden özür diler rövanşını istanbulda telafi edeceğimi beyan ederim.
s.n mustafa kemal bey elbette gezimi bir başlık altında toparlıyacağım hatta bunu daha geziye başladıktan kısa bir süre içinde yollarda yapmak istiyordum ama internet azlığı ve bağlanma sıkıntısı sebebi ile başaramadım şimdi ise sizler için çektiğim binlerce resmi nasıl yükleyeceğimi kara kara düşünüyorum daha şimdiden binlerce foto oluştu belki istanbula dönnüce bile haftalarımı alacak gibi görünüyor.ama emin olunki harika resimler forumları süsleyecek şimdiden haberiniz olsun.gece demedim gündüz demedim bastım denklaşöre sadece gezenbilirde paylaşmak üzre.ayrıca daha henüz gezi rotamızın yarısı bile olmadı.
Saygıdeğerli arkadaşlarım şu an selçuktan otel antik lobisinden sizlere yazıyorum bu bilgisayar otele ait olduğundan resim şimdilik yok kablosuz ağda bir sorun oluştu eğer yarın sorun çözülürse kendi pc den bir kaç resim yükleyeceğim.
Gezim oldukça renkli geçiyor hiç bu kadar ummuyordum her türlü havaya girdik hele 2 asker arkadaşıma 28 yıl sonra yaptığım ilk görüşme süprizime ailece çok ama çok şaşırdılar ve çok güzel ağırlandık eşim ile birlikte.
Onlarında bulundukları yerleri sizlerle paylaşacağım ilerideki günlerde.gezimiz kış gezisi olduğundan heryer oldukça sakin sanki bize kalmış gibi böyle çok daha rahat.çekmiş olduğum resimler binleri aştı.geride bıraktığım yol güzergahı ise şöyle : istanbul,yalovanın dağları,inegöl,bursa,balıkesir,bergama,izmir karşıyaka,şuan ise selçuk efesteyiz yarın güneye doğru iniyoruz sanıyorum kuşadasından didimde olacağız.
Sizleri güzel sohbetleriniz ile başbaşa bırakıyorken ben ve eşim buradan sonra didim,muğla,gökova,marmaris,datça,fethiye,kemer,antalya,konya,afyon ve istanbula dönüş olarak düşünüyorum.bakalım önemli bir mani çıkmadıkça rotamız şimdilik böyle hayırlısı...
Murat aksu,Murat öz,Fatma ekinoks,perihan hanım,çağdaş,Nehir hanım,diğer Fatma hanım ve Karga bey daha aklıma gelmeyen bütün arkadaşlarımıza sevgiler,saygılar sunuyorum.
"Yaşamak güzel,paylaşmak en az onun kadar,gezmek ise bambaşka"
Kemal
seyyah-34