Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,637
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

loganrory' Alıntı:
Klavuza yol gosterme oldu sizinki:smiley:yazin firsat buldukca kamp yapariz orda.O bolge Tandirdan,Dagkuplu,Mayislar,Ilicalara kadar Esdit'inde trekingin parkuru.Davet edip memleketimizin misafirperverligini gosterelimde tercih sizin artik:smiley:

Bende hem Eskişehirli olduğum için hem de o bölgeye çok sık gittiğim için kılavuz olma hakkını biraz kendimde gördüm, kusura bakmayın.... Misafirperverliğe gelince; o konuda içimde en ufak bir şüphe dahi duymam, ne kadar misafirperver olduklarını çok iyi bilirim.... Ben sizin nezninizde bu forumu okuyan arkadaşlar için yazmıştım...

Etiketler

Murat Bey ne kadar guzel demek oldukca iyi biliyorsunuz o bolgeyi sevindim. Su an link veremiyorum ama il il Turkiye kisminda guzel kareler var o bolgeye ait bakin bir ara:smiley: umarim yenilerinide eklerim donuste.

loganrory' Alıntı:
Murat Bey ne kadar guzel demek oldukca iyi biliyorsunuz o bolgeyi sevindim. Su an link veremiyorum ama il il Turkiye kisminda guzel kareler var o bolgeye ait bakin bir ara:smiley: umarim yenilerinide eklerim donuste.

Fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyorum Fatma hanım...Şimdilik bahsettiğiniz fotoğraflarla idare edeceğiz....Hayırlısıyla gidip gelinde...

Umarim aksilik olmazsa. Otobustede yol durumlarindan naklen yayin yapacagim sanirim,zira otobusum 10 dakikaya kalkacak otogardayim:smiley: Corluda hava sisli,trafik kalabalik:smiley: Istanbulda tekrar gorusmek uzere herkese esenlikler dilerim;)

Kurban Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar ! ..[attachment=1]

resimlan-com-kurban-bayram-inek8oq.jpg

Tunaydin herkese:smiley: Murat yolda sinir krizleri gecirmekten yayini aksattim:smiley:rezil bir yolculuktan sonra geldim Eskisehire sag salim. 3saat Istanbul trafiginden cikamadik,bugun yola cikanlara sabir diliyorum.

loganrory' Alıntı:
Tunaydin herkese:smiley: Murat yolda sinir krizleri gecirmekten yayini aksattim:smiley:rezil bir yolculuktan sonra geldim Eskisehire sag salim. 3saat Istanbul trafiginden cikamadik,bugun yola cikanlara sabir diliyorum.

Çanakkale içindeee aynalı Çarşı ,
Ana ben gidiyorum İstanbul Trafiğine karşıııııı.

;D

Geçmiş olsun Fatma ,

Tekirdağ - Eceabat - Çanakkale üzerinden.??
Ama özel araç olmalıydı.
Yol uzasa bile zaman açısından daha uygundu.

Ümit ağabeye sormalı güzergah konusunu.

Öğlen Neşesi;

Brokoli

Pazardan brokoli alıp bir an önce alışverişi bitireyim diyorum. "Bir kilo lütfen."diyorum. "İki kilo yapayım, abla" diyor çoğu satıcının izlediği politikayı izleyerek. Israrla istemediğimi söylüyorum. En sonunda ortam geriliyor. "Ben yiyemem kardeşim o kadar!" diyorum. "Yemezsen yeme, abla. Bana ne! Evde bir yiyen bulunur, mutlaka!" diyor. Tek başına yaşıyorum ama yaram deşildi ya, brokoliyi alıyorum.

Tekrdg-Ist-Kocaeli-Ada-Bilck-Eskisehir:smiley: 8 saatte 6 sehir:smiley: Tam rezillik biletimi 3kisiye satmislar,hadi baska yere,oranin sahibi gelir sen kucuksun diye hostes koltuguna,yer bosalir arka koltuga,Iyiki otobus ici yaptigim yolculuga ayri ucret almadilar:smiley:

Firmanın otobüslerine bomba ihbarı ve uyuşturucu nakliyatı yapılıyor ihbari yapsak mı.?
:smiley:

2 firma var zaten Corlu-Esk arasi digeriylede gecen bayram beni yolda unuttuklari icin kavgaliyim bu firmayla iyi gecinmen lazim o yuzden:smiley: tek gucume giden boyuma bakip sen kucuksun diye hostes koltuguna oturtmalari:smiley:

loganrory' Alıntı:
2 firma var zaten Corlu-Esk arasi digeriylede gecen bayram beni yolda unuttuklari icin kavgaliyim bu firmayla iyi gecinmen lazim o yuzden:smiley: tek gucume giden boyuma bakip sen kucuksun diye hostes koltuguna oturtmalari:smiley:

İlahi Fatma gülmekten karnıma ağrılar girdi... ;D ;D ;DArkadaşlarda garip garip bana bakıyor Bilgisayara bakıp bakıp güldüğüm için.... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

SON KONULAR

Geri