Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,640
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

2 korner bir Penaltı derler ya.
3 gün foruma girmeyenler Moderatörlere 1,5 adana ısmarlıyor Kemal Bey ,
;D

Etiketler

Adaşım bu moderatörlük karlı bir işmiş... ;D ;D ;D
Gerçi Gezenbilir' de zor 3 gün üst üste girmeyen azdır sanırım, girmeyeninde bir bahanesi vardır....

Haklısın murat aksu kardeşim zaman zaman bazı işlerim için pc başından ayrılmak zorunda kalıyorum. yazlıktan döndükten sonra sanıyorum tam 2 aydır 7/24 gezenbilirdeydim.bir çok konular açtım faydalı,eğlenceli veya bilgilendirme amaçlı biraz sohbet havasına girince bunları yapamıyorum.hele gökçeada tanıtımını gece yapmak zorunda kaldım ve tam 10 kusur saatimi aldı. araya teşekkür etmek adına girenler olmasın kesiksiz yayınlıyayım diye. bazende burası neresi yarışması zaman alıyor tabii ki onlarda lazım. bazı forumlarda bazı dengeleri ve değerleri tartışıyorum ama canım sıkılarak ve bazen saatler süren yazımı bir anda silebiliyorum.tabi ki o 3 saat boşa gitmiş oluyor. işte bu gibi bazı sebeblerle zaman ve vakitler geçip gidiyor.
bundan sonra sanıyorum kesin olmamakla birlikte görüşmelerimiz galiba biraz daha az ama daha çok renkli ve bol resimli olabilir bakalım henüz tasarı halinde.mevlam ne gösterecek bizde bizi izlemeye devam ediyoruz. ;) :D

Konularını takip ediyoruz Kemal abi de neden bundan sonra daha az görüşeceğiz anlamadım...Hayırdır gezi planları mı var...Öyleyse kalbimiz seninle abi..

Akşam üstü neşesi.;

İlgi bölünmesi
Annesi Pazartesi doğum yapan ve Salı günü beslenmesinde börek olması gerekirken simitle gelen öğrencimin yorumu: "Daha ilk günden sallamaya başladılar beni lan!"

loganrory' Alıntı:
Tunaydin herkese. Murat pek dertli gordum seni. Nerde bizim oglen neseleri:smiley:

Fatma kusura bakma çok yoğundum gün içinde.
Depolarımda düzenleme yapmak zorundaydım bayram öncesi.
Bayramdan sonra malzeme gelecek onlara yer açmam lazım.
Bayramdan sonra 4 gün izinliyim. 7 aralık a kadar aranızda olamayacağım.

Adaşım 3 Aralık'ta Bursa Da görüşebiliriz.

Tatli yogunluktur onlar,bak sonunda hem bayram hem izin varmis:smiley: yola cikmadan daha iyi oldum hem bu neselenme isi,birkac saate bende Eskisehire dogru cikiyorum yola,bakalim ne var ne yok memlekette.

TezzMertek' Alıntı:
2 korner bir Penaltı derler ya.
3 gün foruma girmeyenler Moderatörlere 1,5 adana ısmarlıyor Kemal Bey ,
;D
Hay hay murat öz kardeşim hatta adanayı geçerken sizide alıp gerçektende adanada yiyebiliriz neden olmasın ama bir konuda kesin pehriz yapman şart sen anladın onu ;D ;D.
Ben bu cevabı okumandan mağralar ile linke bir tıkladım o tıklayış ta bir daha gezenbilire dönüşüm 3.5 saar sonra oldu :D :D ve şimdi okudum şimdi yine 2 saatliğine bir yere çıkıyorum akşama görüşmek üzre..

İyi Yolculuklar Fatma ,

Kemal Bey ne perhizi.?
1.5 aydır şöyle ağız tadı ile mangal yapamadım ben .
:(

Adaşım 3 Aralıkta bekliyorum...

loganrory' Alıntı:
Tatli yogunluktur onlar,bak sonunda hem bayram hem izin varmis:smiley: yola cikmadan daha iyi oldum hem bu neselenme isi,birkac saate bende Eskisehire dogru cikiyorum yola,bakalim ne var ne yok memlekette.

Aaa! Fatma hanım Hemşerimmişsiniz.... Bayramda ben de Eskişehirdeyim...Özledim valla, Hayırlı yolculuklar ve iyi bayramlar diliyorum size...

loganrory' Alıntı:
Evet Murat Bey hemseriyiz. Bayramdan bayrama gidiyoruz iste. Saricakaya taraflarina duserse yolunuz bayramda buyrun gelin yengeyle cay icmeye beklerim.

Davetiniz için teşekkür ederim Fatma hanım, şimdi sanırım pek gelebileceğimizi sanmıyorum ama yazın kaplıcalara mutlaka bir kaç günlüğüne gideriz...Belki de siz bizi ziyarete gelirsiniz....Gittiniz mi bilmiyorum ama o kadar güzel bir yerin kelimelerle tarif edilme olasılığı yok bence...

Klavuza yol gosterme oldu sizinki:smiley:yazin firsat buldukca kamp yapariz orda.O bolge Tandirdan,Dagkuplu,Mayislar,Ilicalara kadar Esdit'inde trekingin parkuru.Davet edip memleketimizin misafirperverligini gosterelimde tercih sizin artik:smiley:

:smiley:

[attachment=1]

Bayram?n?z Kutlu Olsun..jpg

Akşam Neşesi;

Hangimizi daha çok seviyorsun

Yabancı sevgilime "seni seviyorum" demesini öğrettim. Bundan yola çıkarak ürettiği cümleler: "Börek seviyorum, karnıyarık seviyorum, çorba seviyorum..." Aferin tatlım, çok romantiksin!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR