KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hepinize hayırlı sabahlar
Arkadaşlar aylardır kafamda atom bombası konusunu işlemek vardı. bunu gündüz yüklerkende araya teşekkür etmek isteyenler girebiliyor. bu sebeble ben nöbetçiydim ve 5 saat süren bu belgeseli gezenbilir aracılığı ile tüm insanlığa bir kez daha ulaştırmak istedim. sabah beni merak etmeyin ben gelene kadar konuyu incelemek isteyen olursa linki burada.
Valla bana uyar..Sorunsuz bozdurabileyim de fotokopisi de farketmez...
Bu arada bu kadar doların senin garajına nasıl geldiği konusunu bir gözden geçirmek gerektiğini düşünüyorum...Sanırım Organize Şube deki Polis arkadaşlarda aynı şeyi düşünür... ;D ;D ;D İstersen Fotokopi konusunu tekrar gözden geçirelim. ;D ;D ;D
Her gün yolumun üzerinde gördüğüm, acıdığım için arada gereksiz yere çoraplar aldığım adamı benzincide son model arabasıyla gördüm. Bunu kabul edebilirim ama benim bir yıldır yapamadığımı yapıp, depoyu fulletti ya, işte bunu hazmedemem!
Her gün yolumun üzerinde gördüğüm, acıdığım için arada gereksiz yere çoraplar aldığım adamı benzincide son model arabasıyla gördüm. Bunu kabul edebilirim ama benim bir yıldır yapamadığımı yapıp, depoyu fulletti ya, işte bunu hazmedemem!