N NEHİR Ziyaretçi 19 Eki 2009 #13,425 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Sevgili Arkadaşlar , Size üzülerek neden istifa ettiğimi bildirmek zorundayım. İstifa nedenim bu sabah işe gelmeden garajımda bulduğumdur. İsterseniz kendiniz bakın. ;D ;D Genişletmek için tıkla ... İlahi Murat yaa şaşkınlığım halen geçmedi... Komikliğin yine üzerinde..
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Sevgili Arkadaşlar , Size üzülerek neden istifa ettiğimi bildirmek zorundayım. İstifa nedenim bu sabah işe gelmeden garajımda bulduğumdur. İsterseniz kendiniz bakın. ;D ;D Genişletmek için tıkla ... İlahi Murat yaa şaşkınlığım halen geçmedi... Komikliğin yine üzerinde..
figo TEL 312 59 42 0543 644 48 78 GÜZEL OLAN HERŞEY Mesajlar 916 Tepkime Puanı 0 Yer A N K A R A Web www.defineyeyolculuk.com 19 Eki 2009 #13,426 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Doğa Yürüyüşü Moderatörlüğünden görülen lüzüum üzerine istifa ediyorum. İstifa nedemi az sonra yazacağım. Genişletmek için tıkla ... Şaka mı? Gerçek mi? Birkeresinde senin yokluğunda seni çok aeamıştık. Mert dedik, Murat dedik tezelden yuvaya dön dedik falan ;D dedik mert insan hatırlarsan ???
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Doğa Yürüyüşü Moderatörlüğünden görülen lüzüum üzerine istifa ediyorum. İstifa nedemi az sonra yazacağım. Genişletmek için tıkla ... Şaka mı? Gerçek mi? Birkeresinde senin yokluğunda seni çok aeamıştık. Mert dedik, Murat dedik tezelden yuvaya dön dedik falan ;D dedik mert insan hatırlarsan ???
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 19 Eki 2009 #13,427 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Dolar fotosu yerine Çin Yuanı mı yerleştirseydim Ömer.? Şaka tabii ki e-postama gelen bu fotoyu hemen buraya alayım dedim. Öğlen yemeğine çıkamayan arkadaşlar katık bulabilecekler ise Ekmekleri benden. Dilimlemek içim motorlu Testere lazım ama. [attachment=1] ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Dolar fotosu yerine Çin Yuanı mı yerleştirseydim Ömer.? Şaka tabii ki e-postama gelen bu fotoyu hemen buraya alayım dedim. Öğlen yemeğine çıkamayan arkadaşlar katık bulabilecekler ise Ekmekleri benden. Dilimlemek içim motorlu Testere lazım ama. [attachment=1] ;D
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 19 Eki 2009 #13,428 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Sevgili Arkadaşlar , Size üzülerek neden istifa ettiğimi bildirmek zorundayım. İstifa nedenim bu sabah işe gelmeden garajımda bulduğumdur. İsterseniz kendiniz bakın Genişletmek için tıkla ... İyi güzelde ben gezenbiilire üye olurken ne çıkarsa ortağız diye bir yer işaretlemiştim ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Sevgili Arkadaşlar , Size üzülerek neden istifa ettiğimi bildirmek zorundayım. İstifa nedenim bu sabah işe gelmeden garajımda bulduğumdur. İsterseniz kendiniz bakın Genişletmek için tıkla ... İyi güzelde ben gezenbiilire üye olurken ne çıkarsa ortağız diye bir yer işaretlemiştim ;D ;D ;D
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 19 Eki 2009 #13,429 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) cagdas90' Alıntı: 11 saatlik nöbetimin ardından baktım kimse uğramıyor, ben de yatıyorum herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Ben 7 / 24 lük nöbetimle şahidim
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) cagdas90' Alıntı: 11 saatlik nöbetimin ardından baktım kimse uğramıyor, ben de yatıyorum herkese iyi geceler. Genişletmek için tıkla ... Ben 7 / 24 lük nöbetimle şahidim
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 19 Eki 2009 #13,430 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Tabii tabii.
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 19 Eki 2009 #13,431 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Tabii tabii. Genişletmek için tıkla ... Bu söz üzerine ;D ;D ;D ;D ;D ;D Bu benim canlı yayın gibi halim
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Tabii tabii. Genişletmek için tıkla ... Bu söz üzerine ;D ;D ;D ;D ;D ;D Bu benim canlı yayın gibi halim
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 19 Eki 2009 #13,432 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben de Öz Murat' ın Danışmanı sayılırım artık. Beni işe almaya söz verdi ... Onca parayı tek başına idare edemez değil mi ama?!
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben de Öz Murat' ın Danışmanı sayılırım artık. Beni işe almaya söz verdi ... Onca parayı tek başına idare edemez değil mi ama?!
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 19 Eki 2009 #13,433 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 1988'den beri Borsa ile ilgilenmekteyim Fatoş. Haziran ortasında Külçe altın almanızı tavsiye etmiştim. Temmuzda düşüşe geçmiş olsa da bu aylarda Altın uçuşa geçti.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 1988'den beri Borsa ile ilgilenmekteyim Fatoş. Haziran ortasında Külçe altın almanızı tavsiye etmiştim. Temmuzda düşüşe geçmiş olsa da bu aylarda Altın uçuşa geçti.
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 19 Eki 2009 #13,434 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Benim altınlar tamam Murat. Şimdi senin bu sabah garajında bulduklarınla ilgilenme vaktidir ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Benim altınlar tamam Murat. Şimdi senin bu sabah garajında bulduklarınla ilgilenme vaktidir ...
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 19 Eki 2009 #13,435 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Haybeden gelen gelirlerde ihtiyaç sahiblerininde da hakkı vardır yanılmıyorsam 4/3 dağıtılacak gibi hatırlıyorum ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Haybeden gelen gelirlerde ihtiyaç sahiblerininde da hakkı vardır yanılmıyorsam 4/3 dağıtılacak gibi hatırlıyorum ;D ;D
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 19 Eki 2009 #13,436 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ee bizde ihtiyaç sahibiyiz. Yat kat araba alınca artanları dağıtsak.??
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ee bizde ihtiyaç sahibiyiz. Yat kat araba alınca artanları dağıtsak.??
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 19 Eki 2009 #13,437 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Benim altınlar, senin paralar hepimize yeter gibime geliyor Murat ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Benim altınlar, senin paralar hepimize yeter gibime geliyor Murat ...
seyyah-34 Zirve Mesajlar 2,976 Tepkime Puanı 9 Yer istanbul 19 Eki 2009 #13,438 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D ;D ;D ;D ;D Şuan "gülmeye ne dersiniz" forumunda bulunuyorsunuz ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ;D ;D ;D ;D ;D Şuan "gülmeye ne dersiniz" forumunda bulunuyorsunuz ;D ;D ;D
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 19 Eki 2009 #13,439 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Hayırlı akşamlar arkadaşlar ...
figo TEL 312 59 42 0543 644 48 78 GÜZEL OLAN HERŞEY Mesajlar 916 Tepkime Puanı 0 Yer A N K A R A Web www.defineyeyolculuk.com 19 Eki 2009 #13,440 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Benim altınlar, senin paralar hepimize yeter gibime geliyor Murat ... Genişletmek için tıkla ... ekiNoks' Alıntı: Hayırlı akşamlar arkadaşlar ... Genişletmek için tıkla ... Gördüm ;D gördüm ;D bende isterim bunlardan ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Benim altınlar, senin paralar hepimize yeter gibime geliyor Murat ... Genişletmek için tıkla ... ekiNoks' Alıntı: Hayırlı akşamlar arkadaşlar ... Genişletmek için tıkla ... Gördüm ;D gördüm ;D bende isterim bunlardan ;D