Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,754
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ekiNoks' Alıntı:
senelik izinlerde ( a ) şıkkı geçerli olabiliyor :D :D :D :D

aaa toprakla uğraşıyorsunuz yani.. ne hoş.. tarım mı yapıyorsunuz? ilgi alanım bu konu, yaklaşık iki yıldır. :smiley:

Etiketler

NEHİR' Alıntı:
Zor bir işiniz var o halde, devamlı kontrol etmek yolları.. Evet hafızanız süper Asiye benim adım orjinal olanı.. :smiley: Nehir 'i kullanıyorum, nehirleri çok sevdiğimden, akışkanlığındaki durağanlığı seviyorum, belki ruh halimi yansıtıyordur kimbilir.. :smiley: Katib-i adil 'im ben de.. noter de çalışıyorum.

yolları kontrol etmek şefimin işi, ben insanlar ve büro kısmıyla ilgileniyorum :smiley:...

Nehir leri ben de çok severim ama benim çevremdeki nehirler ya artık kuruyor ya da fabrika atıkları ile kirletiliyor :(...

NEHİR' Alıntı:
aaa toprakla uğraşıyorsunuz yani.. ne hoş.. tarım mı yapıyorsunuz? ilgi alanım bu konu, yaklaşık iki yıldır. :smiley:

Evimiz bahçeli, annemler gezmelere gittiklerinde bahçe sulama işi bana kalıyor :D

ASİYE=

ASİYE Türkiye'de en çok kullanılan 804. isim (... 802. şennur, 803. şerafettin, 804. asiye, 805. safa, 806. afşin, ...). Ülkemizde yaklaşık her 4,908 kişiden birinin adı ASİYE ve ismin yaygınlık oranı binde 0.2.

ASİYE adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 17-10-2009 00:59 itibariyle yaklaşık 14,544 kişinin isminin ASİYE olduğu ve ASİYE isimli kişi sayısının her yıl ortalama 238 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

ASİYE isminin Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranını hesaplarken bu isme elimizdeki Amerikan veritabanındaki 702,203 kişi arasında hiç rastlayamadık. Bu nedenle ismin Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranın bir milyonda 1.4'ten dahi az olduğunu ve Amerikada toplam 400'den az sayıda ASİYE yaşadığını tahmin ediyoruz.

FERDANE=

Aradığınız FERDANE kelimesini isim veritabanımızda bulamadık. Bu arada sadece ilk adınızı aradınız ve isminizi de Türkçe harfleri doğru kullanarak yazdınız değil mi? Mesela AYŞE yerine AYSE ararsanız ismi bulamayız tabii ki! Bir de bazı arkadaşlar abartıp iki ismi aynı anda arıyor, olmaz, öyle yapmayın. Adınız Mehmet Emin'se Mehmet'i ayrı, Emin'i ayrı ayrı arayın, hepsini beraber aramayın.

Ama adınızı doğru yazıp aramış olsanız bile ismi biz bulamadık demek isimsiz kaldınız, mahfoldunuz demek değil. Sadece bizim isimleri derlediğimiz yaklaşık 30.000 kişilik veritabanımız içinde 1 tane bile FERDANE isminde kişi yok demek.

Ama biz ismi bulamasak da yine de aşağıda sizin için didikledik. Önce size bir istatistik çıkartalım: FERDANE kelimesi Türkiye'de en çok kullanılan 2472 ad arasında yer almayacak kadar nadir bir isim ve yaygınlık oranı 30.000'de 1'den az.

;D ;D ;D

Teşekkürler Kemal Bey bilgi için.. :smiley: :smiley: ama ben bu yaşıma kadar sadece iki tane adaşımla karşılaştım.. istatistikler yalan söylüyor bana kalırsa, ya da asiye ler hep bi bölgede toplanmış olabilir mi?

NEHİR' Alıntı:
Teşekkürler Kemal Bey bilgi için.. :smiley: :smiley: ama ben bu yaşıma kadar sadece iki tane adaşımla karşılaştım.. istatistikler yalan söylüyor bana kalırsa, ya da asiye ler hep bi bölgede toplanmış olabilir mi?
siz halinize şükür edin ya ferdane hanım ne yapsın :D :D :D

NEHİR' Alıntı:
yo hayır bu sizin bilginiz baya baya yanlış çünkü benim kaynanamın adı bile asiye.cidden diyorum

ekiNoks' Alıntı:
Allah iyiliğini versin Kemal abi, çok güldüm :D :D :D

Kayınvalidenize selamlar :smiley:
malesef sizlere ömür ama dünya tatlısı idi kızını istediğimde hiç bir karşılık gözetmeksizin verdi bu sebeble bende kızını 24 yıl hiçbirşeyden mahrum etmedim. mevlam cümlesine rahmet eylesin.amin

Asiye ler öyle olur " Dünya tatlısı" .. ortak paydaları da budur.. şanslısınız kayınvalideniz adı Asiye olduğu için..:smiley: bu arada çağdaş hoş mu gelmiş mi ben göremedim bi türlü ama.. hadi hayırlısı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR