Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,754

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

NEHİR' Alıntı:
Ben de geldim, uyku tutmayanlardan çayım eşliğinde sohbetinizi okuyordum.. Çok hoş sohbet katılmak istedim aranıza, nöbetim yok sıradan bir gün benim için ve yarın hafta sonu ... afiyet olsun size de...
Hoşgeldiniz,benim de yarın ev mesaim var ;)

Aydınlıktır iki ucu
Aşikâre etmez suçu
Aldığı dersin sonucu
Rahmettir bazı geceler

Gece misafilerimiz hoş gelmişler.

Telepati yoluyla mı anlaşıyoruz böyle hepimiz peş peşe online oluyoruz :D... Hiç şikayetçi değilim ama ben bu durumdan :smiley:...

mesajlar yıldızlarda çarpışarak iniyor yeryüzüne. ve birden bire kırmızı bir yazı. dur bak bir oku! senden önce yolluyanlar oldu. :D :D

Uyarı: Siz mesajınızı yazarken yeni bir mesaj daha gönderildi. İsterseniz gönderilen mesajı okuyun. :D :D

Ne işle meşgulsunuz Fatoş hanım, merak ettim valla, yağmur la bağlantılı olunca ..

seyyah-34' Alıntı:
mesajlar yıldızlarda çarpışarak iniyor yeryüzüne. ve birden bire kırmızı bir yazı. dur bak bir oku! senden önce yolluyanlar oldu. :D :D

Uyarı: Siz mesajınızı yazarken yeni bir mesaj daha gönderildi. İsterseniz gönderilen mesajı okuyun. :D :D

:D :D :D

NEHİR' Alıntı:
Ne işle meşgulsunuz Fatoş hanım, merak ettim valla, yağmur la bağlantılı olunca ..

Karayolları - otoyol yapım kontrollük :smiley:. hafta sonları da hava şartları müsaade ettiği sürece çalışma oluyor arazide, dolayısıyla birileri de büro da olmak zorunda :(

Siz? adınız Asiye miydi, sanki öyle hatırlıyor gibiyim :smiley:...

ekiNoks' Alıntı:
Karayolları - otoyol yapım kontrollük :smiley:. hafta sonları da hava şartları müsaade ettiği sürece çalışma oluyor arazide, dolayısıyla birileri de büro da olmak zorunda :(

Siz? adınız Asiye miydi, sanki öyle hatırlıyor gibiyim :smiley:...

Zor bir işiniz var o halde, devamlı kontrol etmek yolları.. Evet hafızanız süper Asiye benim adım orjinal olanı.. :smiley: Nehir 'i kullanıyorum, nehirleri çok sevdiğimden, akışkanlığındaki durağanlığı seviyorum, belki ruh halimi yansıtıyordur kimbilir.. :smiley: Katib-i adil 'im ben de.. noter de çalışıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR