Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,738
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Sabah Neşesi ;

Benim odam

Çocukluğumdan beri kendime ait odam olmadı hiç. Küçükken kardeşimle aynı odayı paylaştım.
Üniversiteyi yaşadığım şehirde okuduğum için odam değişmedi, dolayısı ile durum da değişmedi.
İstanbul'a geldim ve çalışmaya başladım, bu defa da ablamla aynı odada kalıyorum.
Yok ben ümidi kestim artık. Zaten bundan sonrası evlilik olur artık, e o zaman da oda arkadaşım belli.
Yok yok ben kestim ümidi, lütfen teselli etmeye çalışmayın.

Etiketler

Devamla ;

Eve dönüş

Hayvanları benden daha çok seven küçük yeğenimle, ilk gezimde yaralı bir kuşla, ikincisinde gözleri açılmamış bir kedi yavrusuyla, üçüncüsünde de şirin bir köpekle eve döndük. Ablam artık bizi hiçbir yere göndermiyor.

Bir ucundan bir ucuna Peru...

Saat gecenin 4'ü. Sigaram bitmiş, suyum da çok az. Hava sıcak. Yol yorgunuyum. Üstüm başım dağınık, feci haldeyim. Otostop çektiğim araç beni en yakın merkeze 35 km'lik bir mesafede bırakmış, düşünceliyim. 1-2 kilometre ileride benzin istasyonu gibi bir yer görüyorum. Yavaş yavaş yürüyerek istasyona varıyorum. İstasyon demeye bin şahit ister; tek bir benzin pompası ve kırık dökük bir kafemsi. Tuvalette elimi yüzümü yıkayıp kafe tarzı mekana giriyorum. İçeride barmen ve kafenin tam ortasında oturan iki kızdan başka kimse yok. Suyumu alıp arkalara doğru ilerliyorum. Derken ''Türk müsünüz?'' diye bir ses duyuyorum. ''Allah Allah'' deyip kafamı çeviriyor ve yürümeye devam ediyorum. Fakat aynı şeyi yine duyuyorum. Kızların yanına gidiyorum, ve Türk olduklarını öğreniyorum. Onlar da çok şaşırıyor, ben de. Dünyanın öbür ucundaki bir ülkede, o ülkenin ıssız bir kasabasında karşılaşıyoruz. O değil de, Allah'ın Peru'sunda ev yapımı kandil simidi yiyeceğim kimin aklına gelirdi!?

Kim acaba bu ??

Anlamadım gitti

Ciğer yemek için Edirne'ye, Rakı içmek için Tekirdağ'a, balık yemek için Amasra'ya, döner yemek için Erzincan'a, peynir helvası yemek için Gelibolu'ya gidiyorum. Ama arkadaşımın "Gel hadi Taksim'e gidelim ve içelim bu akşam." teklifine, üşendiğim için "Hayır." diyorum. Ben kendimi anlayamadıktan sonra, kimler anlasın

Ömer doğum günün kutlu olsun
sağlıkla ve huzurla güzel yıllar temenniği ediyorum

Deve tedavisi

Teyzem, eniştemi 30 yıldır alkolden uzaklaştırmaya çalışıyor. İçki konusunda Ortadoğu'nun yegane bilinen hayvanı deveye, doktorlardan daha çok güveniyor. Enişteme gizlice yedirerek, onu alkolden uzaklaştırabilmek için; Libya'dan izne geldiğim ilk yılda deve eti, ikinci yılda deve beyni, 3. yılda deve dili ve bu yıl tatilimde de devenin ağız salgısı siparişi verdi. Canım teyzem, ya doktorlarımıza tam güven ya da beni uğraştırma. Sana, son senemde deveyi canlı getireyim de bu sipariş kabusu bitsin.

TezzMertek' Alıntı:
Bugün Ömer'in (figo) Doğum günü.

Yeni yaşın kutlu olsun Ömer.

Meyveli.jpg

Teşekkür ederim iyi dileklrinle hep beraber yiyelim Ahmet, Muratın yaptırdığı pastayı 8)

27,5 yani ben de o kadarım da ordan biliyorum Ömer,
ayrıca pastadan bende istiyorum
kilo sorunum yok
bitki çayımı da içtim artık rahatlıkla tatlı yiyebilirim

Figonun doğum günü mesajlarımızı gelin ona ait foruma taşıyalım ,taşıyalımki alem dostlarını görsün :D :D buyrun linki burada
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40884.msg424461#msg424461

Hayatı güzel yapan tek şey, güzel olan herşeyi paylaştıkca artan güzelliktir.
Size olan sevgi ve saygılarımı tekrar kabul edin.
Ama ne yaparsanız yapın beni şımartamassınız ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,791
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

SON KONULAR

Geri