Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,626
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Sakin Pepe, kovacaklar seni bu gidişle psikiyatriden ;D ;D ;D ya da tayinin çıkacak Bakırköy' e ;D ;D ;D...

peşehodka' Alıntı:
fatoş yaa gözlerinin içine bakıyorum büyüsünler diye meryemin balığı o biliyormusun oyacam onu oyacam
kızartma yapacam mangalllarda ızgara edecem katil balina

Etiketler

bana ne kafaya taktım ben onu ayırdım ama sinirim geçmedi tüyü bitmemiş yavru balıktan ne istersin sen kuyrukları kalıvermiş sabah bi de taşın altına saklanıyor uyuz sanki bulamicam nası suçunu biliyor da annaaaa ü
mangal partisine gelen varmı

Bir ata sözünü hatırlatmakta belki fayda olabilir şayet bu söz önceden akla gelmiş olsaydı bunlarda başa gelmemiş olabilirdi

büyük balık küçük balığı yutar

bunun kasıtlı yapmasada bu böyledir . :D :D

siz balığa bende ayva tatlısına devam ediyorum hepimize kolay gelsin :D :D :D
[attachment=1]

ben her biriniz için tad?na bak?yorum.jpg

Kemal abi, şimdi şöyle bir durum var; Eğer ki o Meryem in büyük balığı Perihan ın küçük balıklarını yemeseydi, bir süre sonra Perihan onları yerdi ;D ;D ;D. Her işte bir hayır vardır ;D ;D ;D

Baksana, Perihan a büyük balığı ızgara yapma bahanesi çıktı işte ;D ...

hakılısınız da burada başka balıklar da yaşıyor köpek balıkları dahil ama bu başka bir tür balıkmış ve yalnız yaşardı hadi dedik aynı akvaryumda deneyelim bütün gün takip ettim bi vukaat yoktu gece ben eve gidince ne ettiyse etmiş ayırdım gene

ekiNoks' Alıntı:
Kemal abi, şimdi şöyle bir durum var; Eğer ki o Meryem in büyük balığı Perihan ın küçük balıklarını yemeseydi, bir süre sonra Perihan onları yerdi ;D ;D ;D. Her işte bir hayır vardır ;D ;D ;D

Baksana, Perihan a büyük balığı ızgara yapma bahanesi çıktı işte ;D ...

Fatoş bikerem ben canım balıklarımı yemem ben bakıyorum onlara ben Meryemin balığını da ayırdım ben yamyammıyım başka balıklar yeriz beya amaaaan sende

fatoş hanım pardon perihan hanım afrikadan mı katılıyor bu arada :D :D

tırnaklarımı birbirine sürüyorum ne demekse ;D ;D

Meryem, şu balığına mukayyet ol, yoksa Perihan o' nu çok kötü yapacak haberin ola :D...

peşehodka' Alıntı:
fatoş yaa gözlerinin içine bakıyorum büyüsünler diye meryemin balığı o biliyormusun oyacam onu oyacam
kızartma yapacam mangalllarda ızgara edecem katil balina
sayın perihan hanımın idare amiri bu günlerde ona dikkat edin mümkünse müşahede altına alın neeee olurrr ne olmazzzz ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR