Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,623

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydın herkese... Bugün buruk ve hüzünlü bir gün benim için.. Gün pek aydın doğmadı.. Denizli'nin ünlü işadamı krize yenik düştü ve intihar etti... :'( :'( Tüm Denizli'yi yasa boğdu sevgili Sözkesen'in ölümü.. Böyle aydın ve girişimci bir insanın ölümü tercih etmesine neden olan herşeyi herkesi kınıyorum..

Başınız Sağolsun Asiye ,

İlgili haber için ;

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/12644574.asp?gid=229

Öğlen Neşesi

Kahramanlar İhtiyarlayınca ;

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Barbie.jpg

Batman.jpg

Çelik bilek miydi bu.jpg

Esmeralda.jpg

hulk.jpg

:D :D :D
hay Allah iyiliğinizi versin murat öz bey kardeşim bunları nerden buldun böyle ,kızım ile beni kirize soktu bizi o tivitinin yaşlanmış hali :D :D :D :D
tivitiyi hemen aldık telefonuna atacak zeynep kızımız :D :D
işte böyle hoş şeyler bulun yahu dünkü limoni hikayenin üstüne baklava yedik şimdi.
teşekkürler murat

selam herkese
nasılsınız ben pek iyi değil akvaryumuma bir balık koydum dün iki yavru ex olmuş katill balina :(

Aaa bak bu arada murat öz bey kardeşim verdiğin ayva tatlı tarifi gerçekleşti buyurun hep birlikte yiyelim her ne kadar sanalda olsa siz hayal edin oradan nasıl olsa bir netten bunun tadına bakacağınız günlerde gelecek yani bilim adamları insanlık tarihinde yaşanan eşyanın nakli üzerinde gece gündüz çalışyorlar ama o zaman biz kaç yaşında oluruz bilemem .
şimdiden herkese afiyet olsun.
[attachment=1]

AYVALARIN EVR?M DE???T?RM?? HAL?.jpg

ah Kemal bey hastaya yatak gösterilirmi anna bittim ben bittim :D
tamam arkadaşlar doymalık değil bunlar tatmalık tatamalık

fatoş yaa gözlerinin içine bakıyorum büyüsünler diye meryemin balığı o biliyormusun oyacam onu oyacam
kızartma yapacam mangalllarda ızgara edecem katil balina

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR