Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,482
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

skydiver26' Alıntı:
Yanlış anlaşıldım sanırım...Ben kim daha çok şehirde yaşadı polemiğinden çok her şehrimizin kendine has güzelliğine vurgu yapmak istemiştim...
anladım tepki deıldı o
yanlıs
anladınız :smiley:
sorun yok
elbette her şehrimiz okadar farklıki ankara ve istanbul arasında yaşam kalitesi çok farklı mesala ..ankara daha yaşanılası bir yer ..

Etiketler

melinda' Alıntı:
anladım tepki deıldı o
yanlıs
anladınız :smiley:
sorun yok
elbette her şehrimiz okadar farklıki ankara ve istanbul arasında yaşam kalitesi çok farklı mesala ..ankara daha yaşanılası bir yer ..
Öyle, ancak Ulus, Bentderesi gibi yerler hariç :smiley: ömrümün 14 yılını Ankara'da geçirdim, Ankaralıyım, ancak bu gibi yerler yüzünden yaşadığım şehirden utanıyorum. Keşke buralar da Kızılay, Karanfil, Çankaya, Hoşdere gibi olsa.

Saygılar,

skydiver26' Alıntı:
İyi akşamlar Ferdane Hanım....Bu hafta sonu için var mı yapmayı düşündüğünüz bir etkinlik...
Benim yogun kendi programlarım var,arkadaşlarla irtibata geçeyim...Ama Zerrinli bir program neden olmasın,bayramda konuşmuştuk kendisi ile....Bilgi veririm....

cagdas90' Alıntı:
Öyle, ancak Ulus, Bentderesi gibi yerler hariç :smiley: ömrümün 14 yılını Ankara'da geçirdim, Ankaralıyım, ancak bu gibi yerler yüzünden yaşadığım şehirden utanıyorum. Keşke buralar da Kızılay, Karanfil, Çankaya, Hoşdere gibi olsa.

Saygılar,
Son zamanlarda Ulusa gittiniz mi? Oralarda iyileştirme ve otantik düzenlemelere gidiliyor...Sadece Ankara değil her şehirde maalesef böyle semtler var...Bence utanmayıp birşeyler yapalım...Ben denize çok düşkünüm ama eskiden Anadolunun limanı olan şehrimi de seviyorum...

ferdane gül' Alıntı:
Benim yogun kendi programlarım var,arkadaşlarla irtibata geçeyim...Ama Zerrinli bir program neden olmasın,bayramda konuşmuştuk kendisi ile....Bilgi veririm....

Sadece bilgi değil gittiğiniz güzel yerlerin resimlerini de bekliyoruz Ferdane Hanım... ;D ;D ;D (Çok yüzsüzüm değil mi?)

ferdane gül' Alıntı:
Son zamanlarda Ulusa gittiniz mi? Oralarda iyileştirme ve otantik düzenlemelere gidiliyor...Sadece Ankara değil her şehirde maalesef böyle semtler var...Bence utanmayıp birşeyler yapalım...Ben denize çok düşkünüm ama eskiden Anadolunun limanı olan şehrimi de seviyorum...
Evet malesef, kız arkadaşım ve onun küçük kardeşiyle Hayvanat bahçesine giden dolmuşlara binmek için için Ulus'a gitmek zorunda kaldım. Bir sokaktan aşağı inerken kız arkadaşım, kardeşine yoldan karşıya geçmek için elimi tutmasını söyledi. O sırada yanımızdan geçen iki maganda da gülerek "Tutsun tutsun" dedi. Dönüp ters ters baktım, kız arkadaşım da beni ittirerek yürü uğraşma dedi. Arkamı dönüp gittim, ancak arkadan yine gayet kıro bir üslupla "N'oldu la ?" şeklinde bir hitapla karşı karşıya kaldım. İşte bir kaç hafta öncesine kadar Ulus'un durumu. İstediğiniz kadar otantik düzenleme, alışveriş merkezleri, parklar yapılsın, insanın kafasında düzenleme yapılmadıkça değişen birşey olmuyor. Ayıyı Paris'e salsan yine ayı. Böyle insanlar oldukça bu ülke çok kan kaybeder.

Saygılar.

cagdas90' Alıntı:
Evet malesef, kız arkadaşım ve onun küçük kardeşiyle Hayvanat bahçesine giden dolmuşlara binmek için için Ulus'a gitmek zorunda kaldım. Bir sokaktan aşağı inerken kız arkadaşım, kardeşine yoldan karşıya geçmek için elimi tutmasını söyledi. O sırada yanımızdan geçen iki maganda da gülerek "Tutsun tutsun" dedi. Dönüp ters ters baktım, kız arkadaşım da beni ittirerek yürü uğraşma dedi. Arkamı dönüp gittim, ancak arkadan yine gayet kıro bir üslupla "N'oldu la ?" şeklinde bir hitapla karşı karşıya kaldım. İşte bir kaç hafta öncesine kadar Ulus'un durumu. İstediğiniz kadar otantik düzenleme, alışveriş merkezleri, parklar yapılsın, insanın kafasında düzenleme yapılmadıkça olmuyor. Böyle insanlar oldukça bu ülke çok kan kaybeder.

Saygılar.

Üzücü bir olay geçmiş olsun, yalnız şu var ki; bu olay sadece Ankara' ya özgü değil, bu tür olaylara güzel yurdumun her yerinde rastlayabilirsin....

skydiver26' Alıntı:
Sadece bilgi değil gittiğiniz güzel yerlerin resimlerini de bekliyoruz Ferdane Hanım... ;D ;D ;D (Çok yüzsüzüm değil mi?)
Fotoğraf ekleme ile ilgili sorunum var,onu halledince yeni olduğu gibi eski gezilerimin resimlerini ekleyeceğim,(estağfirullah ,samimiyet ,ilgi ve beklenti diyelim;bu nedenle teşekkür ederim)

skydiver26' Alıntı:
Üzücü bir olay geçmiş olsun, yalnız şu var ki; bu olay sadece Ankara' ya özgü değil, bu tür olaylara güzel yurdumun her yerinde rastlayabilirsin....
Haklısınız, ancak Ankara şehrinin bir cumhuriyet başkenti olduğunu göz önüne alırsak bir başkentte böyle seviyesiz insanların olması çok daha üzücü. Bana daha çok İzmir bu ülkenin başkenti olmayı hakediyormuş gibi geliyor. Beş yıl İzmir'de yaşadım, böyle bir olayı ne gördüm ne de duydum. Bir anlaşmazlık varsa da medeni insanlar gibi konuşmayı biliyor herkes, illa kavga edilecekse de delikanlı gibi kavga ediliyor, kimse ne sallama ne zincir ne kelebek öyle bir şeye sığınmıyor.

Atatürk'ün başkent için uygun gördüğü şehrimizin bozuk yerleri var tabiii ama bu kadar da demeyin,doğduğum şehiri savunmak içgüdüm harekete geçiyor....Bana da İzmir demeyin o zaman, orası ile ilgili benimde bir bayan olarak iyi anım yok ama genellleyip karalayamam ;)
Sonuçta ,bir başkadır benim memleketim...

ferdane gül' Alıntı:
Atatürk'ün başkent için uygun gördüğü şehrimizin bozuk yerleri var tabiii ama bu kadar da demeyin,doğduğum şehiri savunmak içgüdüm harekete geçiyor....Bana da İzmir demeyin o zaman, orası ile ilgili benimde bir bayan olarak iyi anım yok ama genellleyip karalayamam ;)
Sonuçta ,bir başkadır benim memleketim...
Ben de Ankara'da doğdum, şehrimi severim savunulacak yerinde de sonuna kadar savunurum, ancak kötü noktasını da söylemekten kaçınmam ;) . Kötü noktalar es geçilirse bir şehir gelişmez. Atatürk'ün de ulaşım ve savunma kolaylığı nedeniyle İstiklal Savaşı'nı Ankara'dan yönettiğini, bu savaştaki büyük önemi, savaşta yaptığı komuta merkezi görevi, halkın kalbinin attığı yer olan Meclis'in Ankara'da bulunması ve Ankara halkının büyük fedakarlıkları nedeniyle Ankara'ya vefa borcu olarak başkentlik statüsünü verdiğini de ekleyelim.

Saygılarımla,

cagdas90' Alıntı:
Ben de Ankara'da doğdum, şehrimi severim savunulacak yerinde de sonuna kadar savunurum, ancak kötü noktasını da söylemekten kaçınmam ;) . Kötü noktalar es geçilirse bir şehir gelişmez. Atatürk'ün de ulaşım ve savunma kolaylığı nedeniyle İstiklal Savaşı'nı Ankara'dan yönettiğini, bu savaştaki büyük önemi, savaşta yaptığı komuta merkezi görevi, halkın kalbinin attığı yer olan Meclis'in Ankara'da bulunması ve Ankara halkının büyük fedakarlıkları nedeniyle Ankara'ya vefa borcu olarak başkentlik statüsünü verdiğini de ekleyelim.

Saygılarımla,
Bu güzel bilgiler için teşekkürler...Şimdi yeni bir polemik oluşturmayalım başkent neresi olsun diye,Cem Gariboğlu polemiği yeter de artar bile ;) ...

ferdane gül' Alıntı:
Bu güzel bilgiler için teşekkürler...Şimdi yeni bir polemik oluşturmayalım başkent neresi olsun diye,Cem Gariboğlu polemiği yeter de artar bile ;) ...
Sanırım kendimi yanlış ifade ettim. Polemik oluşturmak gibi bir amacım yoktu, sadece Ankara'nın hakettiği noktada olmadığından, diğer şehirlere örnek teşkil edecek bir mevkide bulunduğu için hep beraber daha iyi bir seviyeye getirilmesi zorunluluğundan, ancak bazı Ankaralılarda bunu göremediğim için duyduğum üzüntüden bahsettim. Kendimi yanlış ifade ettiysem özürlerimi kabul edin lütfen.

Saygılar.

ferdane gül' Alıntı:

Evet Cem Garipoğlundan oldukça sıkıldık da.... Başkentin hangi il olmasının tartışılması hiçbir ortam da söz konusu dahi olamaz...

skydiver26' Alıntı:
Evet Cem Garipoğlundan oldukça sıkıldık da.... Başkentin hangi il olmasının tartışılması hiçbir ortam da söz konusu dahi olamaz...
Murat Bey, biz zaten başkent şu il olsun bu il olsun tartışmasını değil, Ankara'ya nelerin kazandırılması gerektiğini konuşuyorduk Ferdane hanımla, değil mi Ferdane hanım ? :smiley:

cagdas90' Alıntı:
Haklısınız, ancak Ankara şehrinin bir cumhuriyet başkenti olduğunu göz önüne alırsak bir başkentte böyle seviyesiz insanların olması çok daha üzücü. Bana daha çok İzmir bu ülkenin başkenti olmayı hakediyormuş gibi geliyor. Beş yıl İzmir'de yaşadım, böyle bir olayı ne gördüm ne de duydum.

Konu buradan açıldı,bende bunun üzerine gittim mesajlarımda;ama yazınca anlatmak istediğiniz daha iyi anlaşıldı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR