Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,467

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Arkadaşlar iyi akşamlar..
Herkese etkinlik dolu bir hafta sonu tatili diliyorum...Hafta sonu çalışmak zorunda olan arkadaşlarada hayırlı işler...Saygılar..

İyi akşamlar Ferdane Hanım....Bu hafta sonu için var mı yapmayı düşündüğünüz bir etkinlik...

ferdane gül' Alıntı:
İyi akşamlar Murat Bey,
murat bey tam soracakken sana sordu
ferdanecim bu hafta nie bişey yapmadık
zerrini dışarı gezdirirdik hem?sıkılmıstır oda evde yat yat ..
acı çekiyor yazmışın ıys..acısı azalmıstır kac gun gectı

melinda' Alıntı:
murat bey tam soracakken sana sordu
ferdanecim bu hafta nie bişey yapmadık
zerrini dışarı gezdirirdik hem?sıkılmıstır oda evde yat yat ..
acı çekiyor yazmışın ıys..acısı azalmıstır kac gun gectı

Sevgili Melinda...
Buradan izleyebildiğim kadarıyla Ankara bu aralar faaliyette bulunmuyor...Daha çok İzmir aktif...Bursa' da sanıyorum önümüzdeki 4 hafta sonu oldukça aktif olacak....Sizlerden de bir şeyler bekliyoruz... ;D ;D

skydiver26' Alıntı:
Sevgili Melinda...
Buradan izleyebildiğim kadarıyla Ankara bu aralar faaliyette bulunmuyor...Daha çok İzmir aktif...Bursa' da sanıyorum önümüzdeki 4 hafta sonu oldukça aktif olacak....Sizlerden de bir şeyler bekliyoruz... ;D ;D
ozman ben eski istanbullu olarak tekrar orayamı donsem:smiley:
ankaraya yeni taşındım ve ankarayı tam heryerini görmedim
bursayı bile tarihi olarak daha çok gördüm:smiley:)
bursada ikinci evim var bursalı arkadaşlar yapın gelelim..
bende çok gezgin seyyah gibi oldum her sehirde yaşaamış :smiley:

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar.. Ankara'da haftasonu bir etkinlik olursa gelmeye çalışacağım, ancak gelebileceğimi pek sanmıyorum :-X

melinda' Alıntı:
ozman ben eski istanbullu olarak tekrar orayamı donsem:smiley:
ankaraya yeni taşındım ve ankarayı tam heryerini görmedim
bursayı bile tarihi olarak daha çok gördüm:smiley:)
bursada ikinci evim var bursalı arkadaşlar yapın gelelim..
bende çok gezgin seyyah gibi oldum her sehirde yaşaamış :smiley:

Saydığınız şehirleri hepsinde (daha da fazlasında) bulundum... ;D Bence her şehrin ayrı bir dokusu ayrı bir güzelliği var...Bursa da arkadaşlar oldukça yoğun bir şekilde etkinlik düzenliyor, bizler de Ramazan dolayısıyla bir müddet ara vermiştik, sanırım önümüzdeki günlerde düzenleriz..Ancak bu hafta sonunu kısa soluklu bir aktiviteyle geçirmek zorunda kalacağız...Güzel bir faaliyetimizde Gezenbilir deki dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız..

skydiver26' Alıntı:
Saydığınız şehirleri hepsinde (daha da fazlasında) bulundum... ;D Bence her şehrin ayrı bir dokusu ayrı bir güzelliği var...Bursa da arkadaşlar oldukça yoğun bir şekilde etkinlik düzenliyor, bizler de Ramazan dolayısıyla bir müddet ara vermiştik, sanırım önümüzdeki günlerde düzenleriz..Ancak bu hafta sonunu kısa soluklu bir aktiviteyle geçirmek zorunda kalacağız...Güzel bir faaliyetimizde Gezenbilir deki dostlarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız..
benden fazla şehirde yaşadınız bravoo
elbette değişik sehirde yaşamak insana çok artısı var güçlükleride ama tek bir şehirde çakılıp kalmaktan iyidir ömrü boyunca :smiley:

melinda' Alıntı:
benden fazla şehirde yaşadınız bravoo

Yanlış anlaşıldım sanırım...Ben kim daha çok şehirde yaşadı polemiğinden çok her şehrimizin kendine has güzelliğine vurgu yapmak istemiştim...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR