Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 705,468
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

TezzMertek' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar ,
Nasılsınız bakalım.

Ben yok iken forumda ortalık karışmadı umarım.
Hicran ile Gülşah arasında bir kedi meselesi olduğunu duydum pardon okudum.
;D

Mart ayı geçeli çok oldu neyin nesi bu kedi.?
;)

öncelikle herkese merhabalar ve sende hoşgeldin

yanlış okumuşsun yada anlamak istediğin gibi yorumluyorsun , o da değilde ya işte öyle

Etiketler

Hoşbulduk.

Olayı baştan sona okudum.
Ha şimdi biri patlayacak diye telaşa bile düşmüştüm.
Ortamın sanal olmasına güvenerek şakalarımızın dozunu kaçırmamaya özen gösterelim arkadaşlar.

Tabii ki dolu idi.

2,5 lt su , 1,5 lt meyva suyu ve öğlen yemek nevalelerimiz.
Bakınız ;

BursaGezisi102.jpg

Tüm nevalalerin benim çantamda olmadığını da belirtmeyi unutmayayım.
4 kişinin çantasından çıkanlar bunlar.

TezzMertek' Alıntı:
Hoşbulduk.

Olayı baştan sona okudum.
Ha şimdi biri patlayacak diye telaşa bile düşmüştüm.
Ortamın sanal olmasına güvenerek şakalarımızın dozunu kaçırmamaya özen gösterelim arkadaşlar.

sanal dediğin gibi tozu ayarı kaçsada sıkıntı olmaz . en az dikkatlerin kadar dikkatim fazladır benim okey.

Hicran,
Aynı dikkati imla kurallarında da göstersen nasıl olur.?

" Sanal dediğin gibi, dozu ayarı kaçsa da sıkıntı olmaz.
En az dikkatlerin kadar dikkatim fazladır benim.
Okey. "

Sanal muhabbet olsa da bazen mahkemelere düşecek kadar kavgalar olabiliyor Hicran.
O nedenle ince eleyelim,sık dokuyalım.

Öğleden Sonra Neşesi

Evlilik umutları
Biri okul biter bitmez yüzüklerimizi takacağımızı söyledi. Üç yıl bekledim. Mezuniyet gününde başkasını sevdiğini söyledi. Diğeri, tam da her şeyi atlattım derken, nişan yüzüğü ile askere gitti, mayına bastı, bacağını kaybetti. Onu o şekilde istemeyeceğimi düşünüp yüzüğü attı. Diğeri genel müdürlük makamına geldiğinde ilk iş olarak personel müdürüyle yattı. Zaten evli çıkana hiç değinmiyorum. Şimdi, her şey yolunda gitti de sevgili komşu teyzelerim, biz mi evlenmedik!

TezzMertek' Alıntı:
Hicran,
Aynı dikkati imla kurallarında da göstersen nasıl olur.?

" Sanal dediğin gibi, dozu ayarı kaçsa da sıkıntı olmaz.
En az dikkatlerin kadar dikkatim fazladır benim.
Okey. "

Sanal muhabbet olsa da bazen mahkemelere düşecek kadar kavgalar olabiliyor Hicran.
O nedenle ince eleyelim,sık dokuyalım.

beni neden bu kadar çok düşünüyorsunuz

:smiley:

Sadece seni değil tüm üyelerimizi düşünüyoruz Hicran.
Ben bu bölümün moderatörü olsam da ayrıca Zerrin hanım ve diğer Forum Moderatörleri ve Admini olan arkadaşlarımız da var.
Zaman zaman diğer sayfaları gezerek olası tansiyon yükselmeleri için bölüm moderatörlerini mesajlar hakkında bilgilendiriyorlar.
Ortada özel bir durum yok yani.

04 - 05 Temmuz 2009 tarihleri arasında katılmış olduğum 3.Darkay Dağcılık Şenliği kapsamında zirvesine çıkmış olduğum Medetsiz Dağına ait fotoğraflara ve şimdilik kısa hikayesine ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35860.0 linki üzerinden ulaşabilirsiniz arkadaşlar.

İyi akşamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR