Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 705,489
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

TezzMertek' Alıntı:
Biraz öyle ama sorun değil Engin bey ,

ben alındım şimdi...devlet tam destekliyeceği yerde köstek oluyor..Duymayan bir arkadaşım vardı otobüslere bedava biniyordu kart çıkartmıştı..birkaç yıl oluyor şimdide aynıdır sanırım..

Etiketler

İzmir'de engellilere toplu ulaşım bedava.
Otobüs - Metro - Vapur.

Hala da devam ediyor.

gulsahgulteki' Alıntı:
koskoca sitede murat harici foto yüklemesine kimse yardımcı olmadı
Neden Gülşah yardım etmedimi mi her seferinde yardım ederim yaz demedim mi..?
Sana verdigim link incelesen sonuç alırdın anlamadığını sor demiştim demekki atlamışsın..
Neyseee

MADENCİ' Alıntı:
Neden Gülşah yardım etmedimi mi her seferinde yardım ederim yaz demedim mi..?
Sana verdigim link incelesen sonuç alırdın anlamadığını sor demiştim demekki atlamışsın..
Neyseee

Evet yani...ben bile tek tek resim attığım halde bildiğimi anlatmaya çalıştım cevap gelmedi...şimdi sitem..

TezzMertek' Alıntı:
İzmir'de engellilere toplu ulaşım bedava.
Otobüs - Metro - Vapur.

Hala da devam ediyor.

Umalım devam etsin. Bu konu çok su kaldırıyor.
Çok yapılması gereken şey var ücretlendirmeye gelmeden.
Daha güzel, duyarlı, yapıcı uygulamalar gelir umarım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,586
Kaydolan Son Üyemiz
shotgun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR