KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Süha bey forum yazısı silinme olayını okudum ve ondada samimi bulmadım sizi.Ben seviyeli olduğu için bu forumdayım,moderatörlere gelince gerekmi var herkes kendisinden sorumludur sosyal bir topluluk burası.Geyik olayına herkes sıcak bakar ama onunda ölçüsü olmalı diye düşünüyorum.Saygıyla...
haha Ahmet bey borcumu biraz daha biriksin sonra ödeyeyim,bu gece 1 haftalık izine çıkıyorum da
neler oluyor burada 1 sayfa önceyi okudum gene de anlamadım,hazırlanmam lazım vaktim de yok
göreve devam,fırsat buldukça nete girmeye çalışırım
herkese selam
Doğa dostu olan tüm paylaşımcı arkadaşalarımdan rica ediyorum, forumumuz hepimizindir, saygı ve forum kurallarımız çerçevesinde Serbest Muhabbet Köşemizde sohbetlerinizi yapabilirsiniz, hiç birimiz bir diğerini kovma yetkisine sahip değildir, nasıl hiç birimiz bir diğerine saygısızlık yapma yetkisine sahip değilsek. Bu konuya bir daha dönmemek üzere hepinize keyifli paylaşımlar diliyorum..
Zerrin hnm isimler doğrudur. Biz festivalden biraz erken ayrıldık hem hafta sonu hem de köprü trafiğine yakalanmamak için..
Kalabalıktı ve herkeste bir yerlere dağıldığı için vedalaşamadık. Ancak tekrar merhaba demek vedadan önce gerçekleştiği için
bunu bi ayrılık olarak ta kabul etmedik..
İlginize de teşekkür etmiştim ama festivalden sonra forum yoğun olduğundan arada kaynadı sanırım..