aslanahmet Zirve Mesajlar 3,266 Tepkime Puanı 37 Yer İstanbul 30 May 2009 #9,329 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Kurumuş Boğaçaları ben mi kemir dedim ağabey. Saracaksın onları güzelce alimunyum folyaya. Çay ocağına inip üzerine ocaktan sıcak su dökeceksin. Fırından çıkmış gibi olacak. Siz benimle mutlaka kamp yapmalısınız. Eldeki imkanlar ile ne harika sofralar donatılır bire bir yaşayın. Genişletmek için tıkla ... Ben yaşadım bilirim
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) TezzMertek' Alıntı: Kurumuş Boğaçaları ben mi kemir dedim ağabey. Saracaksın onları güzelce alimunyum folyaya. Çay ocağına inip üzerine ocaktan sıcak su dökeceksin. Fırından çıkmış gibi olacak. Siz benimle mutlaka kamp yapmalısınız. Eldeki imkanlar ile ne harika sofralar donatılır bire bir yaşayın. Genişletmek için tıkla ... Ben yaşadım bilirim
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 30 May 2009 #9,330 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Kimse Yok mu.?? ;D
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 30 May 2009 #9,331 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben varımmmmmm....
kaşif Hakan Özkaya Mesajlar 1,989 Tepkime Puanı 50 Yer İstanbul Web www.dogakolik.com 30 May 2009 #9,332 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Cumartesi günleri burada sessizlik hakim oluyor
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 30 May 2009 #9,333 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben ses çıkarırım da , duyan olmuyor genellikle . Nasılsınız arkadaşlar?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Ben ses çıkarırım da , duyan olmuyor genellikle . Nasılsınız arkadaşlar?
kaşif Hakan Özkaya Mesajlar 1,989 Tepkime Puanı 50 Yer İstanbul Web www.dogakolik.com 30 May 2009 #9,334 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) İyiyiz Teşekkür ederiz siz nasılsınız
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 30 May 2009 #9,335 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sağol Fatma iyiyiz. Merhaba Hakan. İşler ne alemde.? Bu sezon şehirde esir oldun hafta sonları
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sağol Fatma iyiyiz. Merhaba Hakan. İşler ne alemde.? Bu sezon şehirde esir oldun hafta sonları
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 30 May 2009 #9,336 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Asker İbrahim' in babasıyla uğraşıyorum ;D, vıdı vıdı tepemde ;D Kasif' Alıntı: İyiyiz Teşekkür ederiz siz nasılsınız Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Asker İbrahim' in babasıyla uğraşıyorum ;D, vıdı vıdı tepemde ;D Kasif' Alıntı: İyiyiz Teşekkür ederiz siz nasılsınız Genişletmek için tıkla ...
kaşif Hakan Özkaya Mesajlar 1,989 Tepkime Puanı 50 Yer İstanbul Web www.dogakolik.com 30 May 2009 #9,337 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Murat Cok yoğundum bu sezon artık kendimi doğaya atmak istiyorum
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Merhaba Murat Cok yoğundum bu sezon artık kendimi doğaya atmak istiyorum
kaşif Hakan Özkaya Mesajlar 1,989 Tepkime Puanı 50 Yer İstanbul Web www.dogakolik.com 30 May 2009 #9,338 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Asker İbrahim' in babasıyla uğraşıyorum ;D, vıdı vıdı tepemde ;D Genişletmek için tıkla ... Selam söyleyin geçen gün MSN'de konuştuk iboyla
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ekiNoks' Alıntı: Asker İbrahim' in babasıyla uğraşıyorum ;D, vıdı vıdı tepemde ;D Genişletmek için tıkla ... Selam söyleyin geçen gün MSN'de konuştuk iboyla
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 30 May 2009 #9,339 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) A.S. İsmet abi de size selam söylüyor...
kaşif Hakan Özkaya Mesajlar 1,989 Tepkime Puanı 50 Yer İstanbul Web www.dogakolik.com 30 May 2009 #9,340 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) A.s Ben ibo'nun nişanına gelen arkadaşıyım
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 30 May 2009 #9,341 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Evet biliyoruz , ondan bahsettim zaten İbo' dan ...
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 30 May 2009 #9,342 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) AÖF sınavları ve görevlerimiz bitti. Herkese iyi haftalar . Bu arada gelecek sezon programlarımızın ana fotoğrafı; Sizce nasıl olmuş. Ayrıntılar için bölümünü düzenlemek lazım diyorum. Foruma gelen bir kişi İzmir'e ait Doğa Yürüyüş programına ulaşması biraz zor olacakta.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) AÖF sınavları ve görevlerimiz bitti. Herkese iyi haftalar . Bu arada gelecek sezon programlarımızın ana fotoğrafı; Sizce nasıl olmuş. Ayrıntılar için bölümünü düzenlemek lazım diyorum. Foruma gelen bir kişi İzmir'e ait Doğa Yürüyüş programına ulaşması biraz zor olacakta.
gabara del mundo Mesajlar 366 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 30 May 2009 #9,343 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) güzel olmuş Murat, tebrikler, daha çok arkadaş çeker bu fotograf.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) güzel olmuş Murat, tebrikler, daha çok arkadaş çeker bu fotograf.
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 1 Haz 2009 #9,344 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sağol Yılmaz. Arkadaşlar ,