Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,486

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Kurumuş Boğaçaları ben mi kemir dedim ağabey. :smiley:

Saracaksın onları güzelce alimunyum folyaya.
Çay ocağına inip üzerine ocaktan sıcak su dökeceksin.
Fırından çıkmış gibi olacak.

Siz benimle mutlaka kamp yapmalısınız.
Eldeki imkanlar ile ne harika sofralar donatılır bire bir yaşayın.
;)

hakan.kavakli' Alıntı:
Haksızlık..

Biz kurumuş Poğaçaları kemirelim.. Sen Kral sofrası..

Kıyamet kopcak Murat... :D :D

Buyur ağabey ,

boyozdb3.png

:smiley:

Kadın üyelerimiz darılmasın ama dosyanın adına bakar mısınız.?

Güleryüzlü İnsanlar Her zaman kendilerini belli ederler.
;D

Güleryüzlü İnsanlar.jpg

herkese günaydın hayırlı cumalar.
düzcedeki festivar için izmir deki diyer arkadaşların düşüncesini alabilirmiyim.
katılmak isteyen var mı? ve varsa bir org. yapalım mı?
adaş sende başka yerlere gitme sen org.başkanlığı yaparsan katılım mutlaka olacaktır.
hadi voltran ı oluşturalım.

Patron otoritesi
İşyerinde bir kavga sonucu karakola düştük, patron yanımıza gelip "Hiç merak etmeyın, komiserle konuştum, 5 dakika sonra serbestsiniz." dedi. 24 saat nezarette kaldık. Oradan merkeze götürüldük, patron tekrar gelip "Şube müdürüyle görüştüm, rahat olun, ifadenızı alıp 10 dakika sonra sizi bırakacak." dedi. 6 saat şubede ifademiz alındıktan sonra kendimizi mahkemede bulduk. Dua ediyorum patron gelip hakimle konuşmasın...

Ekstre hırsızı
Komşularımın kredi kartı ekstrelerini inceliyorum. 1. Üst kat komşum tam bir aile babası. Süpermarket ağırlıklı harcama yapıyor. 2. Yan dairemde oturan genç çift bu kafayla biraz zor ev sahibi olur. Sürekli gece mekanlarında ve dışarıda yemek yemeye para harcıyorlar. 3.Karşı komşum elektronik delisi. Bilimum teknomarketten alışverişi var. 4. Giriş katındaki hanımefendi tam bir entellektüel. Kitap ve müzik alışverişine harcama yapıyor. 5.Alt kattaki ise sanırım karısını aldatıyor, oldukça yüklü kozmetik alışverişi yapmış ancak karısının ruj sürmüşlüğünü görmedim.

Yurtdışından yaz tatili icin Türkiye'ye gelen işçi bir
vatandasimiz trafik kurallarini ihlal ederek kirmizi isikta gecer.
Hemen orada bulunan polis eskibi resimdeki plakayi (...........) anons eder.
Ancak bir sonraki polis ekibi plakayi anlayamaz ve dalga gecildigini zannedip tekrar tekrar sorar.
Bu durumdan faydalanan yine isci vatandasimiz olur ve bir sonraki ekibi de gecer.
Araca en son Edirne Kapikule sinir kapisinda ki son cikista cezai islem yapilabilir ve bu fotograf cekilir.

image002.jpg
;D ;D

sağolun,çok hoş bi olaymış kazasız belasız atlatılması çok hoş ,uyarılma olmadı diye sınra gidinceye kadar tekrarlayabilirdi hatayı,şimdi bizi güldürdü ya.geçirdiğimiz her gün gelen günle güzel bir anı olur inş. teşekkürler hep gülümseyin doğayla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri