Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 693,028
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günübirlik etkinlik olsa da kamp ateşimiz ;

BalkAv310509005.jpg

Dişe dokunur birşey olmasa da ;
BalkAv310509006.jpg

Uğur bu işi biliyor.
Av zamanında Bolu Yedigöllere götürmeliyiz onu.

Etiketler

O kadar çok balık yoktu.
Varda balıklar ufak.
:smiley:

Fotoğrafta görülen şişelerde bizden önce gelenlere ait.
Çevreyi yine tarumar şekilde bırakmışlar.
Uğur olta sallarken ben çevreyi adam etmiştim.

Uğur olta sallarken yakınından geçen bir minik kaplumbağayı getirmişti yanıma.
Eve götürüp minik kızı Duru'ya göstereym diyordu ama ben " Kaplumbağa dışkılarında insanlara ve özellikle küçük çocuklara zararlı olabilecek bakteriler var. Eve götürmen riskli " diyerek vazgeçirdim.

BalkAv310509010.jpg

Nette bu konuyu araştırabilirsiniz. Her canlı doğal ortamında güzeldir arkadaşlar.

Kene.??

Neresine asılacak ağabey.?
Bana pek inandırıcı gelmedi.
Bir bilene sormalı.

Hımm,
Büyük bir cüsseye sahip olmalı.
Doğal ortamda ilerlerken çalı çırpıya takıldığı için keneni asılı kalamayacağını düşünüyorum.
Tabii minik bir kaplumbağa da.
Büyüklerinde birşey diyemem.
Keşke fotoğraflasaydınız ağabey.
Varsa görelim yakından.

Kıra pikniğe çıkacak kişilere uyarı olurdu.

merhaba arkadaşlar,bugün katıldım aranıza,adım süha,istanbulda ikamet etmekteyim,doğaya ve doğa sporlarına meraklıyım,işte kısaca böyle
şimdi gelelim asıl konuya doğa yürüyüşleri spor mudur yoksa sosyalleşme aracımıdır? benim bu konu hakkındaki fikrim ilk bakışta spor ağırlıklıdır ama bunun yanında sosyalleşmek te ister tabi ki ama sosyalleşebilir mi işte orası muallakta

Süha (slowworm), Gezenbilir Ailemize hoşgeldin, Trekking belki hala bazı çevrelerce doğa sporu olarak kabul görmesede, günümüzde şehir ortamı dışında yapılan en güzel etkinliklerin başında gelmektedir, elbette sosyalleşme içeriğini de barındırıyor ama ben kişisel olarak daha çok spor olarak kabul ediyorum..

spor spor spor.
:smiley:

Hoşgeldiniz Süha Bey ,

Sizi hemen bu linke davet edelim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33322.0

Madem İstanbuldasınız.

merhaba arkadaşlar adım süha istanbuldan katılıyorum doğa ve doğa sporlarına meraklıyım doğa yürüyüşleri spor ötesi birşeydir bence ayrıca sosyalleşme amacıda güder fakat başarılı olur mu bilinmez

arkadaşlar kusura bakmayın konu dışı olacak ama şu site olayını çözmeye çalışıyorum biraz kafam karıştı yani erden yazıcam nerden yanıtlıyacam falan diye anlayışınıza sığınıyorum,be şahsen doğaya yakın olduğum için teknolojiye uzak kaldım biraz galiba

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR