Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 944,741
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Daha bitmedi.
Bülentlerin evdeyim.
Yarın sabah 04 de İzmir'e doğru yola çıkıyoruz
Sen ankara ya mı gidiyorsun yoksa Denizli de mi kalacaksın Cumartesi günü

Etiketler

Günaydın
Haftanın son iş günü herkese keyifli çalışmalar

Hepinize günaydın

Gezenbilir grubu bu gün akşam Ankara'ya gelmek için yola çıkıyor, yarın keyifli bir tempo bizi bekliyor

adrenalim (Mürselim Kılıç), Gezenbilir Ailemize hoşgeldiniz, doğada ki deneyimlerinizi bizlerle paylaşmanızı dilerim..

adrenalim' Alıntı:
merhabalar..Mürselim kılıç 1982 izmit doğumluyum aslen rizeliyim.hafta sonlarım ve boş zamanlarımı dağlarda geçiriyorum
ADRENALİN varsa başka birşey istemem

Selam Arkadaşlar ,
Yıllık iznim devam ediyor.

Yarın Sabahtan Denizli'ye nikaha gidiyoruz gelmek isteyen var mı İzmir Grubundan.
??

Merhabalar arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz siteye... umarım bol paylaşımlı ve yeni keşfedilen doğal ortam resimleriyle katılırsınız aramıza.. bol oksijenli günler..

Tolga Mercan, Gezenbilir Ailemize ve Trekking bölümümüze hoşgeldin, yaptığın etkinlikleri bizimle paylaştığın süre içinde hepimizle tanışma fırsatını yakalayacaksın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli bölgesinde ki doğa yürüşü parkurlarını tanıtan 290 sayfalık bir kitap hazırlamış, belediyenin web sitesinde tamamı yayınlanmakta http://www.kocaeli.bel.tr/images/Dergi/PageFlip_Trekking/default.html , site sakinlerine faydalı olabilir.

Ersan, çok güzel bir dökümanı bizimle paylaştın teşekkürler, bu parkur deposunu ayrı bir başlıkta açtım, serbest muhabbette kaybolmasın istiyorum, link,

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23263.msg183952#new