Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,014
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Merhaba Memduh Bey ,

Hoşgeldiniz ,

Bilmukabile efendim.
" Yılbaşı ikramiyesini siz kazandınız Murat Bey." SMS'si almak isiyorum.
;D

Etiketler

Günaydınn arkadaşlar, bende herkese Memduhk arkadaşımız gibi güzel haberler alacağı bir gün diliyorum :smiley:

28 Aralık Pazar günü yapacağımız etkinliğimizin bilgilerine ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21879.new#new linki vasıtası ile ulaşabilirsiniz arkadaşlar ,

İyi Çalışmalar.

17 Ocak 2009 tarihin de Gezenbilir Ankara'ya geliyor arkadaşlar, linkini veriyorum, katılımlarınızı bekliyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21868.new#new

hafta sonu yürüken,''oraya mı bassam,buraya mı bassam,bassam düşer miyim bu yapraklar ayağımı kaydırır mı?''diye düşünmekten hafta içinin iş stresini düşünmekten sıyrılıyorum.Üstüne de mola verip etrafıma bakıp bina yerine ağaç,korna yerine kuş sesi duyunca ruhum yenileniyor.Eve gelince yorgun ama mutlu bünyeyle yeni haftaya başlıyorum :smiley:

vay be, ne güzel anlatmışsın olanları :smiley: Sanki ben yazmışım gibi oldum :smiley: Sanırım birçok kişi de aynı şeyi yazacaktır. Teşekkürler tanımlaman için.

Not: Suç bende, biliyorum. Zamanı ayarlayacağım, bakalım :smiley:

Görüşürüz...

:smiley:aman efendim ne demek işinde kafasını kullanıp zihin yorgunluğu çeken bizim gibi insanlara keyifli beden yorgunluğu vermeli ki ara sıra hem yorulmanın hem dinlenmenin kıymetini bilelim
zamanı ayarlamanı dört gözle bekliyoruz :smiley:

Merhaba.png

Günaydın Arkadaşlar ,

kokero' Alıntı:
Selamlar,
Ben Orhan Köker, Aslen Afyon-Çay lıyım, yıllardır Manisadayım. Meslek Dr.
Yıllarca SSK da çalışmaktan-nöbet tutmaktan başımı kaldıramadım ve SSK Hastanelerinin fesh edilmesiyle derin bir nefes alıp kendimi doğaya bıraktım:smiley:
Yaklaşık 3 yıldır MADOST kulübü ile trekking-kamp yapmaktayım.

Sevgiler...
Orhan Köker-Manisa

Gezenbilir Ailesine Hoşgeldiniz Orhan Bey ,

Etkinliklerinizi sayfalarımızda duyurmanız ve paylaşmanız dileğimizle ,

Forumumuza fotoğraf yüklemek ve etkinlik duyurularınızı ilan etmek konusunda her türlü sorununuzda deretepe@gezenbilir.com adresine e-posta atabileceğiniz gibi özel mesajda yazabilirsiniz.

İyi Çalışmalar.

Öz Murat,

Günaydın arkadaşlar :smiley:
İzmir dağları az bişi beyaza bürünmüş haber vereyim dedim :smiley:

YaLaguz' Alıntı:
Adım Ali TONYALI.
Rize ÇAMLIHEMŞİN liyim Artık bende burdayım.

Gezenbilir Ailesine hoşgeldin Ali ,
Rize Çamlıhemşin gibi süpper yeşil dağlık ve ormanlık alanda ikamet etmekte olman ne güzel.
Cemal Ağabey'e selamlarımızı ilet.

Öz Murat,

günaydın arkadaşlar sabah evden çıkıp etrafıma baktığımda tepelerde ki beyazlıklar içimi ısıttı.umarım hafta sonuda yüksekler beyaz örtüye bürünmüş olur.yürüyüşümüze ayrı bir zevk katacağına eminim belki kartopu oynarım:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR