Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,009
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ömer 40 kişi katılıyor etkinliğe ve bunların sadece 5 tanesi deneyimsiz, çok sorunumuz yok gördüğün gibi :smiley:

Kişiler kendileri için dilenmesini istedikleri şeyleri, başkaları için dilerler ;D

Etiketler

çok kötüsün ya ;D tamam belki bazı sebeplerden dolayı unutulmuş olabiliim ama gönlüm sizinleydi ya :D ya hem bayramda kendimi hatırlattıgımı düşünüyordum :smiley: nasılsınız kaçırdığı şeyleri öğrenmeye çalışıyorum ya ben yokken kimbili neler olmuştur neler... sağol habersiz hıç bırakmadın beni :D

Nereden başlasak ki anlatmaya ,
Eylülden beri kayıpsın Ebru ,
:smiley:

3. kez Kaz Dağlarına kampa gittik.
Kısmetse 17 Ocak ta Ankara'da Anıtkabir ziyaretine gideceğiz.
Tabii maliyet arkadaşları zorluyor.

Ebrucum hoşgeldin :smiley:

Forumumuzun Doğa Yürüyüşü (Trekking) Bölümün de bir takım köklü değişiklikler yaptık bayram da , nasıl olmuş bakabildin mi ???

dilemma' Alıntı:
çok kötüsün ya ;D tamam belki bazı sebeplerden dolayı unutulmuş olabiliim ama gönlüm sizinleydi ya :D ya hem bayramda kendimi hatırlattıgımı düşünüyordum :smiley: nasılsınız kaçırdığı şeyleri öğrenmeye çalışıyorum ya ben yokken kimbili neler olmuştur neler... sağol habersiz hıç bırakmadın beni :D

Murat zaten o arayı nasıl kapatcam bilmiyrum ya artık bu hafta sonu sabahlarım :D ama gerçekten burdan birşeyler ögrenmeyi çok özlmiştim. Zerrinciğim girmeye pek firsatım olmadı açıkcası zaten sadece benden kaynaklnan değilde bilgisayarımda da problemler oldu ama en kısa zamanda arayı kapatcam... ben incelemeye başlayım ;)

İyi akşamlar ve haftalar arkadaşlar.

Biz Yarın Ömer ile Gaziemir de kısa bir keşif yürüyüşü yapacağız.

Pazar günüde malum Kentkart ile İzmir'de Deretepe Trekking Etkinliğimiz var.
Rotamız : Harmandalı - Yamanlar Dağı sırtları - Harmandalı.

Bu arada Kaz Dağları kampımızın konusuna yeni fotoğraflar eklenmiştir.
İlgili link;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21514.new#newi

Arkadaşlar keşif yürüyüşü çok sulu geçti :smiley:
eve vardığımda bile sırılsıklamdım :smiley:

günaydın herkese..
Dün, hafif bir yagmur eşliğinde,İzmir'in dağlarında yürüdük, çok keyifliydi :smiley:
Murat, dönüş yolunda çektiğimiz hayvanların fotoğraflarını da koyacakmısın ? :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR