çok kötüsün ya ;D tamam belki bazı sebeplerden dolayı unutulmuş olabiliim ama gönlüm sizinleydi ya ya hem bayramda kendimi hatırlattıgımı düşünüyordum nasılsınız kaçırdığı şeyleri öğrenmeye çalışıyorum ya ben yokken kimbili neler olmuştur neler... sağol habersiz hıç bırakmadın beni
Forumumuzun Doğa Yürüyüşü (Trekking) Bölümün de bir takım köklü değişiklikler yaptık bayram da , nasıl olmuş bakabildin mi ???
dilemma' Alıntı:
çok kötüsün ya ;D tamam belki bazı sebeplerden dolayı unutulmuş olabiliim ama gönlüm sizinleydi ya ya hem bayramda kendimi hatırlattıgımı düşünüyordum nasılsınız kaçırdığı şeyleri öğrenmeye çalışıyorum ya ben yokken kimbili neler olmuştur neler... sağol habersiz hıç bırakmadın beni
Murat zaten o arayı nasıl kapatcam bilmiyrum ya artık bu hafta sonu sabahlarım ama gerçekten burdan birşeyler ögrenmeyi çok özlmiştim. Zerrinciğim girmeye pek firsatım olmadı açıkcası zaten sadece benden kaynaklnan değilde bilgisayarımda da problemler oldu ama en kısa zamanda arayı kapatcam... ben incelemeye başlayım
günaydın herkese..
Dün, hafif bir yagmur eşliğinde,İzmir'in dağlarında yürüdük, çok keyifliydi
Murat, dönüş yolunda çektiğimiz hayvanların fotoğraflarını da koyacakmısın ?