Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,933

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Sevda ,
Şu ana kadar 189 mesaj yollamışsın.
1 + 8 + 9 = 18 ediyor.

Sen üzme tatlı canını.

olsun canım o kadar da ümitsiz vaka değiliz. Dersaneyi asarız belki birgün (tabi dışişleri bakanımızdan izin alarak) Ekleriz bizde aslanlar gibi oraya papatyaları.söz yolda dökülmicem ;)

Bekleriz Efendim.
Kapımız herkese - bir parantez açayım ( 14 - 15 km. yi sorunsuz yürüyebilir olmalı yinede) açık.
;D

Ben ısınma hareketlerine başlaya duram.Bakanlıktan izin alana kadar ısınırım elbet.sonra hemen arkanızda benim ;D

Selam Arkadaşlarrr

Pazar günü yayla havası almaya gidiyoruz.Havada güzel...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18204.msg138840#msg138840

Ooo kimler gelmiş.

Ailemizin sigortacısı ,
Hakan'ın Reklamcısı ,
;D

Hoşgeldin Pınar ,

:smiley: hoşbuldum muratcım:smiley:

reklam mı aşk olsun ...istanbulu hareketlendirmeye çalışıyorum ...sizi kıskanıyorum ne öle sık sık geziyonuz :smiley:

İyi de bizim İzmir Grubunun Deretepe Dağcılık adı altında zaten planlı bir yürüyüş programımız var 04 Ocak 2009'a kadar.
Bu gidişle mecburen 2009 mayıs ayına kadar sürecek yeni bir yürüyüş programı hazırlayacağız sanırım.
İzmir'e gelirsen misafirimiz olursun bir hafta sonu.

Kurban bayramı ile ilgili Kamp Etkinliğimizi ( Klasik Kaz Dağları kampımız) yarın akşam mesaide iken yazacağım Etkinlikler sayfamıza.
İstanbuldan gelmenizi beklerim bu defa.
Şeker bayramında ki kampmıza Tekirdağ'dan bile katılan olmuştu.

Organize olabilirsek neden olmasın...Biliyosun ben Kazdağları hayranıyım...Bayramda kaçmayı planlıyorum.
programa bakarım

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18356.new#new Sohpetinizi Ankara 'dan park manzaralarıyla bezemek istedim. Ankara 'dan sevgiler ve saygılar sunarım.

Bir iki fotoda buraya eklemelisin Fatih ,
Serbest Muhabbet sorun olmaz.
IMG kodları yapıştırmaktan kolay ne yok ki.

Bu arada İyi Akşamlar Arkadaşlar,

Üstadım sen istersinde biz eklemezmiyiz. Buyrun efenim ;

IMG_1619.jpg

IMG_1628.jpg

IMG_1635.jpg

IMG_1615.jpg

IMG_1654.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri