Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,894
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

günaydın yarışmaya istanbuldan katılıyorum burdan anneme babama halma teyzemin oğluna komşulara selam söylüyorum ::::::smiley:))))))))))) :p

Etiketler

günaydınlar herkese...
murat h.b. tşk.ederimde bence hiç heveslenmeyin kurt kuzuya yenilmez:smiley:hatta kendinizi koruyun zira dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olma sözündeki gibi yemeyi düşünürken ara öğün olmayın derim:pp
pazara kadar saygılar selamlarr...

Hoşgeldin Sevda ,
Merhaba Gül.
Selam Nuran ,

Pazar günü görüşmek üzere. Buluşma noktalarımızın hangisine yakınsın İzmir'de.
Ona göre yönlendirelim seni.

sizlere iyi calışmalar benim tembellik günüm bugun evde olmakta guzel sizin yerinize de içeyim çayımı :smiley:)

Çay isteyen varmış başka bir başlık altında yazmış.

Buyrun Gül hanım,
300808054.png

Arkadaşlar sizleri unutmadım.
Koşun termos bardaklarınızı kapıp gelin hemen.

Semaverdeay.png

ayyyy.. çok utandım bakın şimdi.ben evde oturmuşken tembel tembel ve asıl ikram benden gelmesi gerekirken sizin inceliğiniz gözlerim yaşardı .çok merciiii...ne kadar merci etsem azdır..

bende sizlere simit ikram edeyim ama resmini koymuyayım buraya diyette olan arkadaşlar vardır belki.özencik olmasın ;D

papatya boyoz demeyin lütfen bana 1 yılda 6kiloya maloldu boyoz sevdam ben sade sekersiz cay alayım:p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri