P PAPATYALAR Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 30 Eki 2008 #4,513 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) simite olur canım
P PAPATYALAR Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 30 Eki 2008 #4,514 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ha bu arada ismim fatoş
Caprice Ana Kamp Mesajlar 27 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 30 Eki 2008 #4,515 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) memnun oldum fatoş hanım gülben
evda Ana Kamp Mesajlar 37 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 30 Eki 2008 #4,516 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) kahve isterim tabii boyoz da ama en az 5 tane durduramıyorum kendimi boyoz söz konusu olunca hatta izmirde her dönüşte getirip sonra ısıtıp yiyoruz
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) kahve isterim tabii boyoz da ama en az 5 tane durduramıyorum kendimi boyoz söz konusu olunca hatta izmirde her dönüşte getirip sonra ısıtıp yiyoruz
B Buğrahan Ana Kamp Mesajlar 92 Tepkime Puanı 0 30 Eki 2008 #4,517 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hoşbulduk .. çaylar,gevrekler ve simitler insanın canı çekiyor çekmesinede iş yerinde olmuyor işte artık benim yerimede yapınız kahvaltılarınızı.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hoşbulduk .. çaylar,gevrekler ve simitler insanın canı çekiyor çekmesinede iş yerinde olmuyor işte artık benim yerimede yapınız kahvaltılarınızı.
Caprice Ana Kamp Mesajlar 27 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 30 Eki 2008 #4,518 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sevda hanım bence dikkat edin benim düştüğüm duruma düşmeyin sonra maaşın yarısı kilo vermeye gider ki o kiloda 90dan aşagı inmiyor ne yapsanız
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sevda hanım bence dikkat edin benim düştüğüm duruma düşmeyin sonra maaşın yarısı kilo vermeye gider ki o kiloda 90dan aşagı inmiyor ne yapsanız
matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 30 Eki 2008 #4,519 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) keyiflendim ya arkadaşlarımın böyle hoş sohbet içinde olması mutlu etti beni
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) keyiflendim ya arkadaşlarımın böyle hoş sohbet içinde olması mutlu etti beni
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 30 Eki 2008 #4,520 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) PAPATYALAR' Alıntı: simite olur canım Genişletmek için tıkla ... PAPATYALAR' Alıntı: Gül hanım sizde boyoz poğaça falan ikram ederseniz deymeyin keyfimize Genişletmek için tıkla ... evda' Alıntı: kahve isterim tabii boyoz da ama en az 5 tane durduramıyorum kendimi boyoz söz konusu olunca hatta izmirde her dönüşte getirip sonra ısıtıp yiyoruz Genişletmek için tıkla ... Önce bir Kahve ; Sonra da Boyoz ; En az 5 adet dediğin için bir tepsi dolusu. Eksik kalan birşey oldu mu acaba.?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) PAPATYALAR' Alıntı: simite olur canım Genişletmek için tıkla ... PAPATYALAR' Alıntı: Gül hanım sizde boyoz poğaça falan ikram ederseniz deymeyin keyfimize Genişletmek için tıkla ... evda' Alıntı: kahve isterim tabii boyoz da ama en az 5 tane durduramıyorum kendimi boyoz söz konusu olunca hatta izmirde her dönüşte getirip sonra ısıtıp yiyoruz Genişletmek için tıkla ... Önce bir Kahve ; Sonra da Boyoz ; En az 5 adet dediğin için bir tepsi dolusu. Eksik kalan birşey oldu mu acaba.?
matiate Zirve Mesajlar 2,368 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 30 Eki 2008 #4,521 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) pazar günü bunların acısı çıkacak sanırım
Caprice Ana Kamp Mesajlar 27 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 30 Eki 2008 #4,522 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) tulum peyniri yanında.tercihen erzincan tulum ancak yoksa izmir tulumda olur)
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) tulum peyniri yanında.tercihen erzincan tulum ancak yoksa izmir tulumda olur)
evda Ana Kamp Mesajlar 37 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 30 Eki 2008 #4,523 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 18 yaşındayım aldığım kiloları şıp diye veririm :) boyozlar ne kadar canlı murat bu fotograf interneten değil kendinizmi çektiniz
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) 18 yaşındayım aldığım kiloları şıp diye veririm :) boyozlar ne kadar canlı murat bu fotograf interneten değil kendinizmi çektiniz
P PAPATYALAR Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 Yer İZMİR 30 Eki 2008 #4,524 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) valla Murat bey mutfak yelpazenizin genişliğine hayranım.hepside harika görünüyor.Hem siz pazar günü acısını çıkartacaksınızda biz ne yapacağız?Yandı gülüm keten helvam.Galiba böyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıcam ;D ;D ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) valla Murat bey mutfak yelpazenizin genişliğine hayranım.hepside harika görünüyor.Hem siz pazar günü acısını çıkartacaksınızda biz ne yapacağız?Yandı gülüm keten helvam.Galiba böyle kedinin ciğere baktığı gibi bakıcam ;D ;D ;D
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 30 Eki 2008 #4,525 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Caprice' Alıntı: tulum peyniri yanında.tercihen erzincan tulum ancak yoksa izmir tulumda olur) Genişletmek için tıkla ... ;D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Caprice' Alıntı: tulum peyniri yanında.tercihen erzincan tulum ancak yoksa izmir tulumda olur) Genişletmek için tıkla ... ;D
Caprice Ana Kamp Mesajlar 27 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 30 Eki 2008 #4,526 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) eeee..yaş farkı işte harika bir yaş
Caprice Ana Kamp Mesajlar 27 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 30 Eki 2008 #4,527 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ooo...süper görünüyor.canım çekti ben mutfaga yollanayım tez)
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ooo...süper görünüyor.canım çekti ben mutfaga yollanayım tez)
TezMertek Zirve Mesajlar 13,936 Tepkime Puanı 14 Yaş 52 Yer İzmir 30 Eki 2008 #4,528 Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sevda ne zaman mahkemeye gidip yaşını küçülttün.? 4 rakamı yerine yanlışlıkla 1'e basmış olmalısın. ;D Bu arada Boyoz resimleri netten indirildi. Fatoş hanım , Pazar günü yürüyüşlerimize gelemiyeceğinize göre korkmanıza gerek yok diyorum. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Sevda ne zaman mahkemeye gidip yaşını küçülttün.? 4 rakamı yerine yanlışlıkla 1'e basmış olmalısın. ;D Bu arada Boyoz resimleri netten indirildi. Fatoş hanım , Pazar günü yürüyüşlerimize gelemiyeceğinize göre korkmanıza gerek yok diyorum. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.