Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 941,686
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Fotoğraf makinen için üzüldüm.Buluruz inşallah.

Etiketler

Bu akşam Teknik Servise vereceğim.
Ömer yanında getirir makinesini ayrıca Yılmaz 'da da var.
Olmadı Hülya ablamın kapısını çalar tozlanan dijitaline el koyarım 2004 da yaptığım gibi
;D

Ben yanımda direkt fotoğrafçı getireceğim olur mu? ;D ;D ;D Makinesi kendinden. Ayrıca sadece nescafe karşılığı çalışıyor

Şaka bir tarafa, gel 14:30 gel demeye başladım...

ebruyucesan' Alıntı:
Ben de Trabzon'dayım. Burada yaşayan, dağcılıkla ilgilenenlerle konuşsam fena olmaz..

Gezenbilir.com Ailesine Hoşgeldin Ebru,
Seni ayrıca Gezenbilir.com Trabzon Grubuna da bekleriz.
İlgili Link ; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12675.0

Formata uygun şekilde bir mesaj yazmanız yeterli. Teşekkürler.

Gezenbilir.com Ailesine Hoşgeldiz Günöz Bey.
İzmir Grubuna katılmış ve 3.Buluşmamızdan da haberdarsınız zaten extra bir link vermeme gerek kalmıyor sizin için.

Gezenbilir.com Ailesine sizde Hoşgeldiniz Fikret bey.
Kayısı diyarına İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Malatya grubuna ait Link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12711.msg87570#msg87570
(İlk mesaj yazan siz olacaksınız Fikret bey - Yine oradaki formata uygun bir şekilde 1 adet mesaj yazmanız yeterli)

Kent gruplarının amacı. Foruma katılan kişilerin kendi kentlerinde ki üyeler ile daha çabuk temas kurması ve ortak etkinlikler düzenlemesi bilgi alışverişinde bulunmasıdır.

Gezenbilir.com Ailesine Hoş geldin Kapitan,
Profil sayfasından rumuzunun altına adını yazarsan seni daha kolay tanıyabileceğimizi düşünüyorum.
İlgin için teşekkürler. ,

yasmine' Alıntı:
Selam. İstanbul'dan Yasemin.

Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldin Yasemin.

milim' Alıntı:
herkese merhaba ben Sevgi.istanbulda yaşıyorum beden eğitimi öğretmeniyim.burda olmayı da evda'ya borçluyum.)

Merhaba Sevgi ,
Sevda gibi Gezenbilir.com Ailesine katılmış olmana çok sevindim.
26 Ekim de ki Huma Oto Sponsorluğunda ki Off-Road Organizasyonuna katılmayı unutma Sevda ile.
Bol eğlenceli bir hafta sonu dilerim şimdiden.

Selam Can ,
Tam yerine düştün. Doğa Yürüyüşü açısından ülkeni cennet bir kenttindesin.
Ulaş ve bizler sayesinde derslerinden boşta kalan zamanı doğa da geçirmek istersen mesajlarımızı takip etmen yeterli.
Sevgiler ,

buzadam' Alıntı:
SELAM,
Servet Erciyez Ankara'da yaşıyorum. 39 yaşında iki küçük dünya tatlısı kızı, bu işlerde sizlerin tabirinizle "caylak" doğa severim. Sevgi ve Saygılarımla....

Servet Bey , Gezenbilir.com Ailesine hoşgeldiniz.
Zamanında bizde caylaktık. Bozdağ Zirvesine kumanya diye sebzeli bulgur götürüp donmuş bulguru yiyemeden aç aç dönmüştük. ;D
Güleni forumdan atarım valla. ;D ;D ;D

Merhaba Dinçer ,
Gezenbilir.com Bursa Grubu ile temas kurmalısın. Neee Bursa Grubunu duymadın mı.?
Şimdilik 3 kişi olsanız da zamanla çoğalırsınız. Doğaya çıktığın arkadaşlarını da bu siteye davet etmelisin.
Bursa grubuna ait link ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9745.0

Gezenbilir.com Forum , Doğa Sporları konusunda Türkiye'nin en kapsamlı forumu olduğunu biliyormuydunuz.?
Üye sayısı , konu sayısı ve aktif sayfalar ile.

Merhaba Suzan ,
Gezenbilir.com Ailesine Ankara dan katılan üyelerin sayısına bir kişi daha ilave oldu senin katılımınla.
Forumumuza hoşgeldin.
Etkinlikler de buluşabilmek dileği ile.
Bir gece ansızın Ankara'ya gelebilirim.
Ceranus zaten sürekli davet ediyor ama su böreği ısmarlamam diyor bende gelmeyi erteliyorum.
;D ;D

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Ben yanımda direkt fotoğrafçı getireceğim olur mu? ;D ;D ;D Makinesi kendinden. Ayrıca sadece nescafe karşılığı çalışıyor

Şaka bir tarafa, gel 14:30 gel demeye başladım...

Kaz Dağ kampından geri dönen 3'ü 1 aradalar vardı.
Elif fit olur inşallah.
;D

Buluşma zamanı bir sürü fotoğraf makinesi olacak anlaşılan ortalıkta

TezzMertek' Alıntı:
Kaz Dağ kampından geri dönen 3'ü 1 aradalar vardı.
Elif fit olur inşallah.
;D

Maalesef Murat, 3 ü 1 arada'yı o gün dağda bile ikram ettiler içmedim.
Ben Sade içerim kahveyi

slm.elif Nasılsın?ben firdevs..İzmir Grubundayım ve sanırım cumartesi günü seninle de tanışacağız..fotoğraflar gerçekten güzel,havayı iyi yakalamışsın...ben de severim fotoğraf çekmeyi...dijital bir makinem var..yıllar önce okulda ders olarak da vardı ama dijital ortam yoktu

Elif böyle bir kahve istiyorsun sanırım.

İlk kampımızda inşallah.
Şimdiden Çadır ve uyku tulumu almaya bakında sizi de İzmir yakınlarında kampa götürelim.
Kamp yerine ister yürüyerek , isterseniz direkt araç ile gidilebilecek kamp yerlerine.
Bakınız :
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14478.0

Günaydın,
Murat sayemde kahve fotoğraf arşivin genişlemiş gibi görünüyor. Bayram dönüşü işler sıkışık olduğu için siteye giremiyorum. Ben çanta hazırlarken önce cezveyi koyuyorum. 100 grlık yetmez diye 250 grlık yedek aldım ;D yedeği kullandım. yetmedi. Sağolsun kız arkadaşımda Damla sasakızlı türk kahvesi almış. orada içeriz diye. Fazlalıklarla oda İstanbul'a dönmüş