Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 602,383
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ben senin araca tırmanmanın yolunu buldum gayet basit çıkılıyor
ama asfaltta binerim etapta binilmez
etaptan çıkıncada paraşütle atlarım :smiley:

Etiketler

zaten çamurlu ayaklarla binmek yasak :smiley:

yücel' Alıntı:
ben senin araca tırmanmanın yolunu buldum gayet basit çıkılıyor
ama asfaltta binerim etapta binilmez
etaptan çıkıncada paraşütle atlarım :smiley:

Dingilleri değiştirdik yaklaşık birer karış sağa sola doğru genişledi, virajlarda problem yok :smiley: (yani her lift edilmiş Jeep kadar problem var ;D )

gintro' Alıntı:
Merdiven gerekliliği doğruymuş..Ama süper görünüyorda, virajlarda nasıl olur ?

LR ye laf yok, biz araçlarımızda yiyecek içecek servisi yaparken sen sarsıntıdan vitese bile uzanamayacan benim tahminim ;D :D
Yücel kardeş keyif insanıdır en doğrusunu yapmış, tebrik ederim kendisini ;)

orkuncum dün aracına baktık mertle beraber çok iyi olmuş fakat nasıl bineceksin sana bir öneri
şu disco ların arkasında amortisörlü bir ayak var iki yana ondan taktırsana

Deep' Alıntı:
LR ye laf yok, biz araçlarımızda yiyecek içecek servisi yaparken sen sarsıntıdan vitese bile uzanamayacan benim tahminim ;D :D
Yücel kardeş keyif insanıdır en doğrusunu yapmış, tebrik ederim kendisini ;)

Öhö öhö öhö...Biri konfordan mı bahsetti..Ben Off-road yaparken, oğlum arka koltukta mışıl mışıl uyuyor ;D

vites konsoluna 2 adet bardaklık yaptırıp test etmeden yorum yapamam :smiley:
ama ilk denemede bana konforlu geldi yanımdaki yolcu yer değiştirmemişti :smiley:

yücel arkadaşım büyük ve geniş araçlar off-road ta rahattır tabi hatta tüm geçişleri sindire sindere gecersini
yani tüm kanlları ve çukurları gecerken salıncakta gibi gecersin bizim kısa ve hatta yükseltilmiş araçlar zıplıya zıplıya geciyor ve araçın içinde savaş veriyoruz geçişlerde bazen sigarayı bile burnumuza soktugumuz oluyor

Biz mi? En az 20 kere görüştük Uğur.
Hatta evlerimizi bile biliyoruz birbirimizin.

Uğur Çanakkale'ye gidiyorsun herhalde, dün Mert'le beraberdik o söyledi.

tayfun abi benim haberim yok ama araca birşeyler yapılıyormuş :smiley: en son mert, serdar ve sen ordaydın
oktay aracı iyice benimsedi ben zor görürüm artık :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR