Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 606,167

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Biz kocaman bir aile olduk biranda..
birçok sanal ortamdan çok ama çok fazla ileri seviyede dostluk, arkadaşlık var...
Ne mutlu sizlere...

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin kardeşim :smiley:

ALLAH razı olsun abim.inşallah birlikte nice güzel ve mutlu günlerde kullanmak ümidi ile diyelim...

hoşbulduk . umarım herkesle tanışabilirim :smiley:

Hazır bu kadar insan bir araya gelmişken ikincisini iple çekiyorum:

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,1221.0.html

Şahsen ben ip yerine çelik halat ile çekiyorum. ;D
'06 versiyonunu gölgede bırakacak,hafızalarda uzun süre yer edecek bir kortejimiz olsun istiyorum.
Hatta bunun için ilk adımı,yanmaz korna rölesi aramaya başlayarak atıyorum. ;)

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar.Adım Çağlar.. Opel başta olmak üzere bir çok araca hizmet veren bir servis işletiyorum. Altı yaşında off road virüsü bulaştı ve otuz senedir benle beraber yaşıyor.Ne ben onu öldürebildim ne o beni...Yaklaşık bir aydır bu sayfaları takip ediyorum.Buradaki samimiyet ve dostluk gerçekten kayda değer.Standart haliyle bir suzuki Vitara V 6 (2.0) kullanıyorum,4 yeni AT lastiğim,5 metrelik çelik halatım,kazmam küreğim ve ben bu güne kadar çok mutluyduk (zaten başka birşeyim de yok) .Aslında niyetim 15 gün önce müşterisi de vardı : arabayı satıp,hasarlı bir kaç araba toplayıp satarak yeni alacağım 4x4 ü finanse etmekti.Ama son üç gezinin fotoğraflarına defalarca baktım ve anladım ki ben 4x4 süz yapamam...satmaktan vazgeçtim. Son geziye katılmayı düşündüm,ancak servisi bırakamadım.Eğer İstanbul'da olursam ilk pazar organizasyonunda aranızdayım.

Faruk yeni aracın hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin.
Artık aracı aldığında bi uğrarsın yanıma gerçi aracı ben senden önce görmüştüm ama bu sefer şöyle alıcı gözüyle değilde arkadaşımızın aracı gözüyle bakalım.

Çağlar gezenbilir off-road ailesine hoş geldin. İlk gezide buluşmak tanışmak dileğiyle.

çağlar bey aramıza hoşgeldiniz

faruk yeni aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı diliyorum
tabi bol bol çamurlu ve zorlu parkurlarda :smiley:

Siz değerli dost,abi ve arkadaşlarım iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Tabiki bu aracı almamdaki amaç ve bu amaca bağlı olarak kazandığım her biriniz ayrı değerde olan siz dostlarım içindi.inşallah hepimiz için kazasız belasız bol çamurlu günlerde,bu amaca bağlı olarak aldığım bu araçla aranızda bulunurum...

Çağlar bey hoşgeldiniz.. Kesinlikle doğru adrestesiniz ;)

Siyahtı dimi yeni makina.. Ne çamur gösterir biliyormusun o :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR