Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 606,087
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

tamam anlaştık ne varsa eskilerde var zaten nadir abi nereye biz oraya :smiley:
zaten nadir abi takıldığında da ağırlık gerekiyor ağaç olmadığı yerde bize sabitlerler aracı ;D

ya herşey bir yana benim merak ettiğim bir konu var
bu çamura bulandıktan sonra araçlar nerde rahat yıkanır özellikle alt tarafına yapışan çamurlar
artık yıkamacı isyan etmeye başladı cumartesi baya bir çamur birikmiş araçta

Etiketler

Uğur abi; bu Yücel kendi kocaman haline bakmıyor da benim gibi incecik zarif bir adama laf atıyor. Sinirleniyorum yahu :smiley::smiley:

ya herşey bir yana benim merak ettiğim bir konu var
bu çamura bulandıktan sonra araçlar nerde rahat yıkanır özellikle alt tarafına yapışan çamurlar
artık yıkamacı isyan etmeye başladı cumartesi baya bir çamur birikmiş araçta
[/quote]

Kamyoncuların uğrak yeri istasyonlarda lifte kaldırıp yıkama yapan yerler var (mış). Ben henüz bulamadım. Ama normal bir yıkamacıya normal ücretin yanında bahşişi de eksik etmezseniz her parkur sonrası özenle temizliyor altını. Adamların tek sıkıntısı su tahliye sisteminin tıkanması. Onun için de bir el arabası, bir kürek gerekiyor. Su tahliyesinde sorun olmayan yerleri seçin..

Veyahut bahçeniz varsa, küçük bir su pompası alacaksınız, basınçlı su veren, tabancalı, ucuz, pratik, öyle çözeceksiniz çamurdan arınma sorununu..

İlçelerde traktör yıkayan yerler vardır...
Onlar deneyimliler... ;D

Valla bende işi bahşişle çözdüm :D

Zaten 13 ytl ye yıkıyorlardı 20 verip gerisi senin ..bana sıkıntı yapma her zaman çamurlu gelicem dedim anlaştık.....sünger ve şampuan benden :smiley:

valla benden 25 ytl aldılar. o şekilde anlaştık, sıkıntı yapmayacakalr. yalnız 4 saat fala sürüyor :smiley:

abi sorun kanallarının tıkanması zaten
istedikleri para kadar bahşiş veriyorum zaten itiraz etmiyorlar ama su basıyo ortalığı çamur tıkayınca o yüzden yıkama sahibi isyan ediyo
onu bahşişle kandıramıyorum :smiley:

4L Çağlar aramıza hoşgeldin...

Faruk yeni aracın hayırlı olsun...
Artık istediğin gibi hoplayıp zıplayabilirsin (bu amerikan ;))...
Yalnız dönüş yolunda jipçi adam ;) Yüksel niye binek arabayı aldı anlamadım.
Tutturmadı mı ben buna binmem ???, Cherokee'yi götüreyim diye ;D ...

Seyrantepe de Eğin petrol var, şantiye kamyonlarının ve minibüslerin favori yeridir, en berbat haliyle bile aracı lifte kaldırıp altını, üstünü, motorunu detaylı olarak temizlerler 25-30 YTL ye
TEM in üstünden geçtiğiniz gibi çıkar karşınıza Petrol Ofisi

bu arada LPG li araçlarda özellikle sıralı sistem takılı araçların motordaki elektronik parçaların ıslanma ihtimali nedeniyle motorun yıkatılmaması önemle vurgulanıyor buna dikkat etmek lazım...

Mustafa abi nasılsın ?...yarın Karaköye gidiyorum..5 adet sfır telsiz alıcam....
Nihayet hallettik yahu...

Selam Serkan,
o çok beğendiğim son gezinin fotoğraflarını şimdi bulamıyorum...
Neredeler...Yardımcı olursan ...

Mert nasılsın?

GPS magellan alıyorum...sanada danışamadık ama...idare eder dimi ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,662
Kaydolan Son Üyemiz
staria

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR