Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,646

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

yaa banada sık bır jant lastık lazım ranglerın kı acaba benım wrangler a uyarmı ustunude actık.

Ergun abininkileri yemezler artık, başka araçlar üzerinde çalışılması lazım; organize işler yani :D

Bu sabah show tv sabah haberlerinde 8:30 cıvarında gezenbilir ve yaklaşan festival etkinliklerini tanıtan 7 dakika civarında Mert ve ( beni bağışlasın ismini hatırlayamadığım ama simaen çok tanıdık bir bayan arkadaşımız ) stüdyoda konuktu. Haberi izlerken Antalyadan ve samsundan telefon geldi "sizinkiler televizyonda" diye... insan onurlanıyor bu ailenin bir ferdi olduğu için

haberim yoktu.. :(

ya bişey soracagım araç buzdolabı düşünüyorum..şu waeco nun dolaplarından kullanan varmı ??? mesela şu http://www.sahibinden.com/waeco_tf-14_bordbar_freshbag_14_litre_canta_buzdolabi_125eu_kd-27WQQaXQQ14632088WQQpXQQdisplayitem&keyword=buzdolabı

adam zaten hemen burnumun dibinde satıyor... bi taraftan da içimden bi ses üşenme başka yerlerede bak diyor... var mı? bir tavsiyeniz arkadaşlar!!

Tuncay CJ' Alıntı:
haberim yoktu.. :(

ya bişey soracagım araç buzdolabı düşünüyorum..şu waeco nun dolaplarından kullanan varmı ??? mesela şu http://www.sahibinden.com/waeco_tf-14_bordbar_freshbag_14_litre_canta_buzdolabi_125eu_kd-27WQQaXQQ14632088WQQpXQQdisplayitem&keyword=buzdolabı

adam zaten hemen burnumun dibinde satıyor... bi taraftan da içimden bi ses üşenme başka yerlerede bak diyor... var mı? bir tavsiyeniz arkadaşlar!!

Tuncay alem adamsın...:smiley::smiley: arabanda artık yakında şöförede yer kalmayacak...:smiley::smiley:

ergun abi lazım ama...hem mangallık etleri koyarım...hem kampta gezide filan çok işime yarar..aslında geç bile kaldım nerdeyse her hafta sonu dag taş dolaşıyorum..

ya bide şu port bagaj işininde takipcisiyim haberin olsun ;D

Tuncay CJ' Alıntı:
ergun abi lazım ama...hem mangallık etleri koyarım...hem kampta gezide filan çok işime yarar..aslında geç bile kaldım nerdeyse her hafta sonu dag taş dolaşıyorum..

ya bide şu port bagaj işininde takipcisiyim haberin olsun ;D

Bu konuda doğru adres Serkann, çünkü sipariş verirkende yaptırıkende aynı dili konuşuyor insan...! bu iş kesinlikle demirci işi değil, Off-Road olayına takılmayan kimseye anlatamassın bir türlü ne istediğini, Sonuçtada saçını başını yolarsın.
Benim Portbagajı gerçekten çok güzel ve kaliteli yaptı....!
1-8.jpg
10-2.png
2-7.jpg
3-7.png
4-5.png
5-5.jpg
6-5.jpg
7-1.jpg
8-3.png
9-2.png

süper olmuş daha yeni görüyorum :eek:

valla eline saglık serkann... benim düşüncemde bunun aynısı biraz üstü açık dolaşayım..eylül sonuna dogru kromdan yaptırmak istiyorum..özellikle krom istiiyorum ki aracın diger aksesuarlarıyla uyum saglasın!!

bu arada sadec tek bir eksigin kalmış abiii!!!!!!!!!!!!!!!!! şnorkel

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR