Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 597,501
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Yavuz beye aynen katılıyorum ve ilave olarak,traktör lastiği ile gireceğin yerler dahada ağır şartlarda olacağından,bu tarz zeminlerin görünmeyen kısımlarındaki kaya ve benzeri şeylerin vereceği zarar daha fazla olacaktır.Nasıl olsa altımda traktör lastiği var,ben heryere girerim düşüncesiyle farkında olmadan,lastiğin+arazinin sertliği aracı çok yıpratacaktır. ;D

Bunlar şahsi ve yarış tecrübeleriyle defalarca kanıtlanmıştır.Sonra arkadaşlar,dostlar beni niye uyarmadınız olmasın.
discovery-V8' Alıntı:
Aks en çok zıplayarak yere vurduğunda kopar, bu lastiklerin sertliği herkesi tedirgin ediyor, traksiyon anında zıplama çok olursa kopmada çok olacaktır, zeminden gelen darbeleride çok iyi absorbe edemediğinden yük amortisörlerin ,burçların vb. aksamın üzerine düşecek demek istiyorlar Sanıyorum. Korkarım haklılar. ;D

Selamlar
;D

Etiketler

traktor lastigi (lassa tr-70) bizde cj5 imizde kullanıyoruz 3 yıldır.herhangi bir sorunla karsılasmadık cok sukur.yagmurda yol tutusu 0.yarıslardada ayrıca selahattin toper in aracındada hep traktor lastigi var.

tugsan75' Alıntı:
Yavuz beye aynen katılıyorum ve ilave olarak,traktör lastiği ile gireceğin yerler dahada ağır şartlarda olacağından,bu tarz zeminlerin görünmeyen kısımlarındaki kaya ve benzeri şeylerin vereceği zarar daha fazla olacaktır.Nasıl olsa altımda traktör lastiği var,ben heryere girerim düşüncesiyle farkında olmadan,lastiğin+arazinin sertliği aracı çok yıpratacaktır. ;D

Bunlar şahsi ve yarış tecrübeleriyle defalarca kanıtlanmıştır.Sonra arkadaşlar,dostlar beni niye uyarmadınız olmasın. ;D

uyarılarız için teşekkürler biraz kullanıyım duruma göre yaparız artık birşey

evet batuhan bu çok guzel organizasyonmuş.bu yarısmada bizim jeeple katılan hüseyin memioğlu birinci oldu..brn öss ye hazırlandıgım için katılamadım =)

Bu arada ertugrul bey defender'ı migrosun önünde görmüştüm gercekten güzel ii günlerde kullanın:smiley:

ne güzel yağmur yağıyor... içimden bir ses şiddetle atla ömerli şile tarafında git iki tepin, gel diyor ?

mrb
unimog un küçük modelleride var
unimog un yaptığı offroad u bir izle sonra karar ver

721183.jpg

4 L' Alıntı:
ne güzel yağmur yağıyor... içimden bir ses şiddetle atla ömerli şile tarafında git iki tepin, gel diyor ?

:DÇağlar seni çok iyi anlıyorum :D
Aynı duyguları kar yağdığında bende yaşıyordum ;D
İşi gücü bırakıp,kara buza vuruyodum kendimi ;D

Adamın içi kıpır kıpır oluyo dimi,duramıyosun yerinde felan ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.