Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 596,723

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

serkann' Alıntı:
siz dostlar olmasanız zaten bu otomotiv sektörü ne hale gelir ahh ahh..;D

Eeee sen otomotiv sektörü için mesai harca. Yeri gelsin ellerini yarala. Bizde kayıtsız kalacak değiliz. Bir dostumuzun yükselmesi bizi ancak gururlandırır.
Hep destek! tam destek! Ne zaman yardım gerekirse.. İki aracımda AR-GE çalışmalarına feda olsun...
Yaşasın! Türk sanayisiiiii!!!!!!

serkann' Alıntı:
batuhan güle güle eskit..ortam süpermiş gerçekten...

evet bu haftaki gezdiğimiz yerler güzeldi foto çekmek aklıma gelmedi yoksa çok yer gezdikte

alpaslanepli' Alıntı:
Batuhan bey resimler harika ellerinize sağlık. Ancak üstüme vazife değil ama tek araç mı? gittiniz.. Riskli değil mi?.. Kalsanız ne olacaktı...

evet tek araçtık kalma konusuna gelince arıza harici kalmayız heralde birde bu lastiklerden sonra kalırsamda artık 4x4 bir traktöre haber verirdim üzücüde olsa çekilirdim:smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Engin baba selamlar bu arada online gördüm sayfada hal hatır sorayım dedim. İyisindir İnşallah

Teşekkür ederim geziniyorum.Avatar harika kızını öp benim için.Saygıyla

ladikoffroad' Alıntı:
evet bu haftaki gezdiğimiz yerler güzeldi foto çekmek aklıma gelmedi yoksa çok yer gezdikte

evet tek araçtık kalma konusuna gelince arıza harici kalmayız heralde birde bu lastiklerden sonra kalırsamda artık 4x4 bir traktöre haber verirdim üzücüde olsa çekilirdim:smiley:

Lastikler müthiş yalnız.. Günlük kullanım için düşünmüyorsunuz herhalde :smiley: Bas sesi nereye kadar :smiley:

batuhan traktör lastileri güzel iş yapar arazide resimler güzl eline saglık

alpaslanepli' Alıntı:
Lastikler müthiş yalnız.. Günlük kullanım için düşünmüyorsunuz herhalde :smiley: Bas sesi nereye kadar :smiley:

caddede dikkat çekici oluyor:smiley: zaten hergün yaylaya gidip gelio pajero:smiley:

reis28' Alıntı:
batuhan traktör lastileri güzel iş yapar arazide resimler güzl eline saglık
evet ustam gerçekten iyiler birkaç yerde bataklığa girdim tık demedi

merhaba.batuhan lastikleriniz hayırlı olsun pek konusamıyoruz bu ara mağlum ikimizde öss ye hazırlanıyoruz =)
birsey sorucaktım 4x4 camiasında pek duyuldumu bilmiyorum ama boluda offroad oyunları duzenlenmiş.19 mayısta olmus galba.haberi olan varmı kanal a da gormustum.

Batuhan lastiklerin hayırlı olsun. Ama olayda bence yanlış çok fazla. Önce silverstone gibi kalite bir marka lastiği satıp hız limiti 30 olan bilmem kaç kat traktörlerin ön lastiklerinde kullanılmak için üretilmiş bir lastiğe düşmen üzücü. Ha belki arazide tutuşu çamur performansı silverdan iyi olabilir. Ama ben offroad aracına offroad lastiği takılmasından yanayım. Yanakları çok sert olduğu için arazide janttan çıkma ihtimali yüksek. Ayrıca çok sert olduğu içinde esneme durumu çok az olacak ve aracında zamanla yürüyen aksamda arızalar başlayacaktır. Şimdi bana diyeceksin sen neden gri cj ye taktın diye. O arazi aracı değil bizim şantiyenin katırı ona farketmez...

Batuhan, bu lastikleri asvaltta kullanmak herşeyden önce tehlikeli....!!!
Uğultusu bir yana yapacağı vibrasyon aracın ön takımını mahveder...!
Ayrıca virajlarda tutunma kabiliyetide neredeyse yok gibi....!!
Yağmuru düşünemiyorum bile...
Haaa sadece araziye çıkarken takacaksan okey...!

karadenizde aracı yaylalra cıkmak için kulanıyorsa pek arac asfalt yüzü görmez zaten ama asfaltta sorun yaşar hız da tehlikeli samurayi de kuanıyorum aynılastikleri camur taliyesi ve kanallarda araca yön degiştirmesi mükemel

Batuhancım,ön takım parçalarını ufak ufak topla istersen,bu lastiklerden sonra ihtiyacın olacak.Özellikle aks bulmaya çalış,soğan doğrar gibi doğrayacaksın çünkü.Allah yardımcın olsun. 8)

tugsan75' Alıntı:
Batuhancım,ön takım parçalarını ufak ufak topla istersen,bu lastiklerden sonra ihtiyacın olacak.Özellikle aks bulmaya çalış,soğan doğrar gibi doğrayacaksın çünkü.Allah yardımcın olsun. 8)

aks doğramamın sebebi neki silverlerde patinaja düşmüyodu hiç

ladikoffroad' Alıntı:
aks doğramamın sebebi neki silverlerde patinaja düşmüyodu hiç

Aks en çok zıplayarak yere vurduğunda kopar, bu lastiklerin sertliği herkesi tedirgin ediyor, traksiyon anında zıplama çok olursa kopmada çok olacaktır, zeminden gelen darbeleride çok iyi absorbe edemediğinden yük amortisörlerin ,burçların vb. aksamın üzerine düşecek demek istiyorlar Sanıyorum. Korkarım haklılar. ;D

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR