serkann
Zirve
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
batuhan güle güle eskit..ortam süpermiş gerçekten...
batuhan güle güle eskit..ortam süpermiş gerçekten...
serkann' Alıntı:siz dostlar olmasanız zaten bu otomotiv sektörü ne hale gelir ahh ahh..;D
serkann' Alıntı:batuhan güle güle eskit..ortam süpermiş gerçekten...
alpaslanepli' Alıntı:Batuhan bey resimler harika ellerinize sağlık. Ancak üstüme vazife değil ama tek araç mı? gittiniz.. Riskli değil mi?.. Kalsanız ne olacaktı...
alpaslanepli' Alıntı:Engin baba selamlar bu arada online gördüm sayfada hal hatır sorayım dedim. İyisindir İnşallah
ladikoffroad' Alıntı:evet bu haftaki gezdiğimiz yerler güzeldi foto çekmek aklıma gelmedi yoksa çok yer gezdikte
evet tek araçtık kalma konusuna gelince arıza harici kalmayız heralde birde bu lastiklerden sonra kalırsamda artık 4x4 bir traktöre haber verirdim üzücüde olsa çekilirdim
anerkad' Alıntı:Teşekkür ederim geziniyorum.Avatar harika kızını öp benim için.Saygıyla
alpaslanepli' Alıntı:Lastikler müthiş yalnız.. Günlük kullanım için düşünmüyorsunuz herhalde Bas sesi nereye kadar
evet ustam gerçekten iyiler birkaç yerde bataklığa girdim tık demedireis28' Alıntı:batuhan traktör lastileri güzel iş yapar arazide resimler güzl eline saglık
tugsan75' Alıntı:Batuhancım,ön takım parçalarını ufak ufak topla istersen,bu lastiklerden sonra ihtiyacın olacak.Özellikle aks bulmaya çalış,soğan doğrar gibi doğrayacaksın çünkü.Allah yardımcın olsun. 8)
ladikoffroad' Alıntı:aks doğramamın sebebi neki silverlerde patinaja düşmüyodu hiç