Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,638

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

cenk bey aramıza hoş geldiniz suzikiniz hayırlı olsun bende bir tane sj 410 topluyorum dogru arac

Mithatcan' Alıntı:
yaaaa dursun abi ladaya bindin doğru araç dedin suzikiye biniyosun doğru diyosun allah aşkına bi jeep al da kurtul....

ufuk28' Alıntı:
Vay Dursun usta, doğru araç diye Ladayı bize gazladı, şimdi Suzuki haa ;) ;) ;D

arkadaşlar markaları kulanım amcına göre ayırıyorum ha suzi olmuş ha niva yada jeep hic farketmez samu sadece arzide kulanmak için gerekli modifiyede yaparsan hafifligi uafak hacmiyle dogru arac ama gel gelelim burdan izmite giderken on kere düşünürüm fakat nivamla burdan türkiyenin öbür ucuna bile giderim yani aklınıza kötü bişey gelmesin arkadaşlar ;D ;D ;D ;D ::smiley: ::smiley:

AAAAAHHHHH NİVA AH SEN DAHA NELERİ itiraf ettirirsin öyle değilmi Yusuf abi.
İzmir den bütün kazdağı fatihlerinesevgiler.

su saat te hemen trt 5 i acabılırsenuz gyzel bıor offroad gezısı var akdenız bolgesınde arkadaslar.

Bende sonuna yetiştim koştuğuma değmedi.
İşin içinde trt varsa cılkı çıkar, adam geçişi değil sunucuyu çeker,en keyif alınacak sahnede yorumcunun suratınıgösterir.
arka araçtaki vatandaşiar hiç görülmez ,halat gecikti diye küfredilir.
adıma konuşuyorum off-cu ruhuna yakıştıramadım
arz ederim sayın müdürüm

Selam arkadaşlar, bu sayfada sorunmu var kimseden ses seda çıkmıyor?
benmi göremiyorum
herkeze iyi geceler.

İyi geceler Burhan baba. Sen varsan herkes gelir ayıp ettin.. Şu sıra landcılar yeni yaptığı gezi sebebiyle açılan sayfada yoğun bir paylaşım içindeler. Biz jeep'cilerde bu hafta sonu nasipse yapılacak geziye odaklandık. Bu sebeple muhabbetler oralarda dönüyor.. Hepimiz buradayız yoksa..

Selam arkadaşlar gezenbilil üyelerinin hepsinin ATATÜRK ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI kutlu olsun. (genç olmayan kimse yok sanırım)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR