Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,682
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

SUV da denmesi yanliş olanvar olmayan var
suv demek land rover, jeep , kesinlikle suv degildir

Etiketler

ruhsatı yazan parmaklarda herhalde hata jeep diye yazıyosa .cip yazsa kağıt mendile selpak,hertür pede orkid,her yara bandına hanzoplast diyen yırdum insanı olur böle vakalar derdikte....

sport utility vehicle ( suv)
spor amaçlı taşıt, jip

internet sitesindeki sozlukde boyle yazmislar ....

yarın hemen taksime çıkıp protesto edelim.bi iki slogan bulalım
bağ başka bahçe başka ,jeep başka 4x4 başka

DMO nun listesinde görmüştüm land rover için kaptıkaçtı yazıyodu. bi iki ruhsattada gördüm kaptıkaçtı.kapkaççı gibi .cip fena değil .computer e bilgisayar ismini bulabilen memleket aydınları bu araçlara bi ad bulamamış.4x4 de yanlış anlaşılıyo aritmetik işlem gibi. onaltı dendiğini düşünün bide.
burdan türk dil kurumu göreve diycem ama netekim paşa kapattı kurumu.

G4 challenge aracı alıcaksın 2009 disco3 adam ruhsata kaptıkaçtı yazıcak döverim :D

valla disco 3 um olsun bende doverim Hatta adamin nufus cuzdaninin rengini pembe yaptiririm (Eger oyle yazarsa) :smiley:

Kaptıkaçtı 6 silindir willys pikap (pick-up) lara halk arasında verilen isimdir, zamanının en hızlı araçlarından biriydi, benden önceki kuşak kırsal kesimde hala onlara kaptıkaçtı der. ;D

DİSCOII III almak nasip olsunda isterseler ruhsata bebek arabası ister fayton yazsınlar hatta vidanjör sahibi kısmında adım yazsın gerisi çokta tınnnnn

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR