Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,588
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ya benim merak ettigim discovery araclara sonradan vinç takmak için yapılan tanponlar tuv den geciyormu acaba

Etiketler

unutmadan bunuda yazım bildigim kadarıyla arac yüksetme kıt uygulamasıı geciyo 35 lastikler geciyo ama demir tanpon geciyomu

Üst bagaj dışında 2 gün önce muayeneden geçtim.Disco.değil ancak benim araçtada çok tadilat var.Vinç işlendi onun dışında lastik jant arka bidonluk hiç bir problem çıkarmadı..
Ancak yinede biraz zorlanıyor insan..
Saygılar

DSC_0028.JPG

Vay beee; yani bu tampon demiri TÜV'den geçtimi?
Saçmalığa bak, hiç bir zararı olmayan portbagaja takarlar ( sanki arabanın üstüne iki tane surf taksam ruhsatamı işleteceğim....ki yazın çok sık takıp yola çıkıyorum...)

Pazartesi itibariyle Vecihi Usta'dayım, Gezenbilir ailesinden oralara yolu düşen arkadaşlarla,
görüşüp, tanışmak isterim...

Selamlar, saygılar...

Arkadaşlar merhaba, Pangea off road grubu olarak yeni ve değişik bir etkinlik planlıyoruz.Oryantiring e ilgisi olan arkadaşların altta verdiğim linki ziyaret etmelerin faydalı olacağını düşünüyorum.Ankara ve yakın bölgedeki arkadaşları bu etkinliğe bekliyoruz.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30829.msg270435#msg270435

Arkadaşlar bu akşam İZ tv de 21:40 da G4 challence programı var Landrover ve off-road severlere duyurulur. 8)

wranglercem' Alıntı:
app plaka yapan fırmalardan temın edebılırsınız. sahıbınden com da bogle fırmala var 60 tl karsılıgı yapıla bılıyor ama dıkkat muhurlu olmasına dıkkat edın.
tavsıye etmem benım bınek aracımda var polıs her zaman ustunuzde oluyor.

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim..fiyat olarak da uygunmuş....en kısa zamanda plakamı yaptırmayı düşünüyorum 8 aydır önde plaka yok polisde bişi demedi henüz ..:smiley: bari demeden yaptırtayım :smiley:

Arkadaşlar merhaba güzel ve eğlenceli bir hafta sonu programı için aşağıdaki linke bakın lütfen
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0

_MG_2310.jpg

Hepimize hayırlı olsun arkadaşlar..Gözümüz aydın..

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31142.new#new

logo.png

Ahirkapi nerede? Anadolu yakasindan gelecem yada gelen varsa konvoy da yapabiliriz.acik adres gerek navigasyon icin.tesekkurler simdiden:smiley:

Amerika'da dün yayınlanan bir haberi gördüm. Offroad yapan bir grup, çocuklar tuvalet ihtiyaçlarını gidersinler diye duruyorlar. Yakındaki kasabalı çift "vay efendim sen benim arazime giriyorsun" diye ateş etmeye başlıyor pompalıyla. Ateş ettikleri insanlardan ikisi 7 yaşında erkek ve 5 yaşında kız. Bu arada haberden anladığım kadarıyla su kanalının yanındaki sete yanaşıyor çocuklar. Yani ateş eden manyak çiftin koruduklarını idda ettikler yer kendilerine ait değil. Yani demem odurki manyak her yerde manyak ve her yerde karşınıza çıkabilirler. Fotoğraflarına bakınca anlarsınız zaten. Bizim köylümüz, insanımız iyidir, bir selamla dost olur ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım. Olay Texas'da geçmiş ama malum bizim buralarda her hanenin bir tüfeği, her köyünde bir delisi vardır. :smiley: İçinde offroad geçiyordu ilgimi çekti yazdım buraya.

Haberin linki: http://www.msnbc.msn.com/id/30650051/

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR