Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 602,561
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Bak şimdi yaptığına niva deseydin adrese hizmet hemen oradaydım.
eh işte defender olsun .bizden olsun aramıza şimdiden hoş geldin
bornovadan herkese sevgiler.

Etiketler

NİVACI' Alıntı:
Bak şimdi yaptığına niva deseydin adrese hizmet hemen oradaydım.
eh işte defender olsun .bizden olsun aramıza şimdiden hoş geldin
bornovadan herkese sevgiler.
bu notu off çular köşesi için yazmıştım adres karıştı herkeze selamlar.

Yeni arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Sevgili Özcan (landy110) seni de aramızda görmek çok güzel. Sevgili eşine ve Kıbrıs'taki tüm arkadaşlara çok çok selam...

Pilot Yüzbaşı Özcan kardeşimize tekrar hoşgeldin der, değerli eşine ve tüm Kıbrıslı dostlara selam ederim.

Teşekkürler Mustafa kardeş. Selamını ilettim.
Bu arada biz hanım ile temmuz sonu gibi Ankara'dan yola çıkarak Bolu, Bursa, Ayvalık, Didim, Dikili, İzmir, Bodrum, Kuşadası, Marmaris, Fethiye, Kaş, Antalya, Alanya, Taşucu ve Kıbrıs rotasını yapmayı planlıyoruz. Yaklaşık olarak 15-18 gün diye düşündük fakat bu zaman tüm bu yerleri gezmeye yetmez. Kalacak yeri çoğunlukla kamp şeklinde olabilir. Dolayısıyla sizlerin tecrübeleri ve fikirleri doğrultusunda şekil alacak bu gezi. Daha çok off road, mağara, kanyon, milli parklar,tarihi ve arkeolojik yerler falan olabilir. Tabii ki bize katılırsanız çok seviniriz çünkü bu aynı zamanda bir davet. Şimdilik sadece eşim, ben ve landymiz varız :smiley:
Cevaplarınızı dört gözle bekliyoruz....

Özcan arkadaşım selam..eşinizle birlikte keyifli ve sorunsuz bir tatil geçirmenizi dilerim..bu arada istanbula gelmenizide arzu ederdim ama kısmet diyelim inşallah bizde birgün sizi burada misafir ederiz..

Arkadaşlar Merhaba 2-3 Mayıs 2009 tarihinde Düzce de yapılacak etkinlik aşşağıdaki linkte yayınlanmıştır herkesi bekliyoruz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0

Sevgili Özcan (landy110) seni de aramızda görmek çok güzel. Yenge hanıma ve Kıbrıs'taki tüm dostlara çok çok selam ve sevgiler.

sonunda araç muayenesi geldi çattı ve bugün TUV muayene istasyonuna gittim. ve 35 inch lastikli SOA'lı CJm muayeneden "kusursuz" olarak geçti.Size tavsiyem frenleriniz tutsun,sinyalleriniz çalışsın ve rot başlarında boşluk olmasın problem çıkmaz.Ben yüksekliği konusunda problem çıkar diye düşünüyordum ama çıkmadı :smiley: artık 2011 e kadar rahatım :smiley:. Ayrıca randevu alarak gitmenizi öneririm.Bugün saat 10'a randevu aldım, 10.30 da işim bitmişti.
Resim017.jpg

Haydi sana geçmiş olsun Sami kardeşim darısı sıradakilerin başına............. :smiley:

beatrix' Alıntı:
Bugün için teşekkürler....!
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30653.new#new

abi önemli degil yardımcı olabildiysem ne mutlu ama hala aklım yemeklerde kaldı ben şimdi her gecerim ordan ugramadan dönmem geriye

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR