Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,585

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

eeg52' Alıntı:
Homini gırtlak mı Dursunnn?...................... ;D

yok abi bıraktım ben artık homili gırtlak işlerini de bu gün ergün hocamla güzel bir yerde yemek molası verdik mekanda yemekleride harikaydı alışkanlık yapacak cinsten yoksa perhize devam 11 kilo verdim

CJ7V8' Alıntı:
sonunda araç muayenesi geldi çattı ve bugün TUV muayene istasyonuna gittim. ve 35 inch lastikli SOA'lı CJm muayeneden "kusursuz" olarak geçti.Size tavsiyem frenleriniz tutsun,sinyalleriniz çalışsın ve rot başlarında boşluk olmasın problem çıkmaz.Ben yüksekliği konusunda problem çıkar diye düşünüyordum ama çıkmadı :smiley: artık 2011 e kadar rahatım :smiley:. Ayrıca randevu alarak gitmenizi öneririm.Bugün saat 10'a randevu aldım, 10.30 da işim bitmişti.

randevu nasıl oluyor acaba ?

Arkadaşlar merhaba Düzce de çok güzel bir etkinlik hazırladık gerekli olan bilgi linkte var
tüm arkadaşları bekliyoruz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba Düzce de çok güzel bir etkinlik hazırladık gerekli olan bilgi linkte var
tüm arkadaşları bekliyoruz
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.0
Süpperrrrrrrrrr olcak..........
Gelicez inşallah..... Gazlıyoruz :smiley: :smiley: :smiley: keyifbilirleri linkte :smiley: heh.. heh...

Tüm Ulusumuzun ve Gezenbilir Ailesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
Umarım, ömrümüzün her döneminde bir parçada olsa çocuk kalmayı başarabiliriz :smiley:

Şimdi uzmanı değilim işin psikolojik açılımını tıbbi dille yapamam ama emin olunuz ki bu araba ve onunla ilgili ne varsa bunlara duyduğumuz ilgi kesinlikle içimizdeki çocukla ilgili. Normal bir yetişkin arabasıyla bu kadar vakit geçirmez bu kadar mesai harcamaz. Benim diecast model araba koleksiyonum var çocuk büyüyünce zarar verecek korkusuyla evden iş yerine taşıdım. Yani oyuncaklarımı kendi çocuğumdan saklıyorum :smiley: Ama hayat bizim için böyle güzel yaşasın araba sevdamız! yaşasın içimizde ki çocuk! tüm site üyelerinin bayramı kutlu olsun :smiley::smiley::smiley:

Teşekkürler Alpaslan Bey, ne güzel anlatmışsınız, bazen çocuklarım bana gülüyor araba sevdam yüzünden

[attachment=1]

Profil.png

Almanya 108.jpg

Bütün çocukların ve büyük sayılanların bayramı kutlu olsun.
İzmirden sevgilerimle.

hural' Alıntı:
Tüm Ulusumuzun ve Gezenbilir Ailesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.
Umarım, ömrümüzün her döneminde bir parçada olsa çocuk kalmayı başarabiliriz :smiley:

Bi gün adam olcam ama, Asla büyümicem :smiley:

Ben 19 MAYISI bekliyordum ama geçte olsa herkezin ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI kutlu olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR