Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,588

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Pangea Off-road Gurubumuza dahil olan ya da olmayan tüm dostlarımızla burada serbest konularda en mükemmel dostluğu paylaşalım...

oyyy saat 02 buçuk olmuş...uykumda gelmiş dilerim en güzel rüyaları görürüm...dün gece rahmetli anneciğimi gördüm rüyamda...çok özlemişim...:(

iyi geceler tatlı rüyalar herkese....

Allah rahmet eylesin, mekanını cennet etsin.....

Anneni çok severdim, çok şeker bir insandı.... Sizlere sabır diliyorum....

Sevgiyle....

NURSEN-İM' Alıntı:
selam arkadaşlar bişi sorabilirmiyim plakamı adem abinin aracındaki gibi yapıştırma plaka istiyorum nerde yaptırabilirim?

Tam sana iyi bir yer tarif edecektim birde baktımki "Aha.....! Erzurum" :smiley:

Canımsın Dolunay kader arkadaşım benim.. Başımız sağolsun.. Nur içinde yatsın..sevgiler..

Arkadaşlar sevenlerini kaybeden herkese başsağlığı ve sabır diliyorum.

(yolun dısında da hayatta kalmak icin uygulamak zorunda oldugumuz kurallar var ve daima olacaklar)
tımucın arkadasımın sozu .
cok ıyı demıssın arkadasım katılıyorum.

NURSEN-İM' Alıntı:
selam arkadaşlar bişi sorabilirmiyim plakamı adem abinin aracındaki gibi yapıştırma plaka istiyorum nerde yaptırabilirim?
app plaka yapan fırmalardan temın edebılırsınız. sahıbınden com da bogle fırmala var 60 tl karsılıgı yapıla bılıyor ama dıkkat muhurlu olmasına dıkkat edın.
tavsıye etmem benım bınek aracımda var polıs her zaman ustunuzde oluyor.

NURSEN-İM' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/app_plaka_3m_kalitesi_fransiz_alman_ince_kare_ucuz_kargo_-83WQQaXQQ11720805WQQpXQQdisplayitem&keyword=app

Arkadaşlar Kamp malzemeleri alacağım, eğer sizinde almak istediğiniz eksik malzemeler varsa burada yazalım toplu alırsak biraz daha indirimli alabiliriz belki, vede kampa gittiğimizde bir örnek malzeme olması daha görsel bir hoşluk yaratır diye düşünüyorum.
Bana, Çadır-uyku tulumu ve mat lazım şimdilik.

off road dream' Alıntı:
Arkadaşlar Kamp malzemeleri alacağım, eğer sizinde almak istediğiniz eksik malzemeler varsa burada yazalım toplu alırsak biraz daha indirimli alabiliriz belki, vede kampa gittiğimizde bir örnek malzeme olması daha görsel bir hoşluk yaratır diye düşünüyorum.
Bana, Çadır-uyku tulumu ve mat lazım şimdilik.
Ulus' ta, kaloriferci, tesisatçılarda istediğiniz çeşitli kalınlıkta/sünger gibi gri bi izolasyon malzemesi var. İsterseniz birlikte gider, bulur, keseriz çadırın tabanına göre. Hem çadırın ölçüsüne göre kesince geriyor çadırın tabanını. Bu malzeme matın hemen hemen aynı malzemesidir. Kamp matları pahalımı bilmiyorum ama bu bahsettiğim ucuz.... Ben çadırım için felan almıştım. Kestim istediğim gibi. Rulo yapıp güzel bi lastik takıp , taşıyordum. Mis gibi oluyordu. Kullanmadığım zamanda evde, halıların, yatakların altına, kalorüfer arkasına, yatağın yanına felan koyuyordum. İzolasyon oluyordu. Şimdi kamp çantam, çadırım, matlarım Bodrum' da ki evimde kaldı. Gönderttireceğim, gelecekler.... :smiley:

bu hafta sonu sapancadaki yarışlar hakkında bir başlık açıldı mı?giden var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR