tuncaaayy
Kamp III
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
beklerim ergun abi...buda benim d-max
beklerim ergun abi...buda benim d-max
EmR_69' Alıntı:Yakın zamanlarda ruhsat çıkaran varmı arkadaşlar aranızda geçtigimiz hafta içi aracımı muayeneye yani tuv-türk'e götürdüm biraz zorda olsa ufaklık basarıyla geçti testleri herneyse aldık belgelerimizi gittik tescil bürosuna tuv-türkten aldıgım belgelerde birdahaki muayene 2011 senesinde yazıyodu verdik evrakları yarın gel al dediler ruhsatını ertesi gün subeye gittim ruhsatımı aldım hersey tamam fakat polis abilerimiz nedense muayene süresini 1 sene kısaltmış 2010 yazmışlar ne yaptımsa sonuç alamadım kime bir şey söylemeye kalksam bize yazı ulaşmadı yada benzeri seyler işte hemen tuv-türk'e basvurdum onlardanda bir sonuç çıkmadı ne yapmamız gerekiyo derdimizi kime anlatıcaz
Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar nasıl çözeriz bu sorunu yardımcı olabilicek kimse varmı..
Eger başlık olarak derdimi yanlış biryerde anlatmaya kalktıysam şimdiden özür dilerim...
ozanyur' Alıntı:resmen hakkını yemişler arazi araçlarıda 2 yıl artık. başka arkadaşlarında başına geldi onlar geri düzelttirdiler 2 yıla çıkardılar.