Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 594,646
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

beklerim ergun abi...buda benim d-max

d-max.jpg

Etiketler

Ergincim arabanı yaptın artık o kadar hazırladın çamura saplama zamnın geldide geçiyo bile. Artık tekerleklerini bi çamura soksan diyorum :smiley:

Yakın zamanlarda ruhsat çıkaran varmı arkadaşlar aranızda geçtigimiz hafta içi aracımı muayeneye yani tuv-türk'e götürdüm biraz zorda olsa ufaklık basarıyla geçti testleri herneyse aldık belgelerimizi gittik tescil bürosuna tuv-türkten aldıgım belgelerde birdahaki muayene 2011 senesinde yazıyodu verdik evrakları yarın gel al dediler ruhsatını ertesi gün subeye gittim ruhsatımı aldım hersey tamam fakat polis abilerimiz nedense muayene süresini 1 sene kısaltmış 2010 yazmışlar ne yaptımsa sonuç alamadım kime bir şey söylemeye kalksam bize yazı ulaşmadı yada benzeri seyler işte hemen tuv-türk'e basvurdum onlardanda bir sonuç çıkmadı ne yapmamız gerekiyo derdimizi kime anlatıcaz

Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar nasıl çözeriz bu sorunu yardımcı olabilicek kimse varmı..

Eger başlık olarak derdimi yanlış biryerde anlatmaya kalktıysam şimdiden özür dilerim...

EmR_69' Alıntı:
Yakın zamanlarda ruhsat çıkaran varmı arkadaşlar aranızda geçtigimiz hafta içi aracımı muayeneye yani tuv-türk'e götürdüm biraz zorda olsa ufaklık basarıyla geçti testleri herneyse aldık belgelerimizi gittik tescil bürosuna tuv-türkten aldıgım belgelerde birdahaki muayene 2011 senesinde yazıyodu verdik evrakları yarın gel al dediler ruhsatını ertesi gün subeye gittim ruhsatımı aldım hersey tamam fakat polis abilerimiz nedense muayene süresini 1 sene kısaltmış 2010 yazmışlar ne yaptımsa sonuç alamadım kime bir şey söylemeye kalksam bize yazı ulaşmadı yada benzeri seyler işte hemen tuv-türk'e basvurdum onlardanda bir sonuç çıkmadı ne yapmamız gerekiyo derdimizi kime anlatıcaz

Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar nasıl çözeriz bu sorunu yardımcı olabilicek kimse varmı..

Eger başlık olarak derdimi yanlış biryerde anlatmaya kalktıysam şimdiden özür dilerim...

resmen hakkını yemişler arazi araçlarıda 2 yıl artık. başka arkadaşlarında başına geldi onlar geri düzelttirdiler 2 yıla çıkardılar.

emre bey araç muayeneleri kesinlikle 2 yl daha 1 ay önce yaptırdım benimde aracın lpg muayenesini mmo 1 yıl yazmıştı gidip düzelttirdim o da iki yıl bir tek bir yıl olan ekzoz muayenesi

ozanyur' Alıntı:
resmen hakkını yemişler arazi araçlarıda 2 yıl artık. başka arkadaşlarında başına geldi onlar geri düzelttirdiler 2 yıla çıkardılar.

Sonuçta ulastırma bakanlıgının vermiş oldugu bir belge bu ama tescil bürosu böyle demiyor işte nasıl bir yazıysa bu hala ulaşamamış onlara

Gezenbilir 2.Suzuki Gezisi (Modifiyeli Araçlar)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28346.msg243759#msg243759

arkadaslar arazı araclarınıda nuayıne baskı sonucu ve haksızlık olmasın dıye 2 yıla cıktı sebebı de. ornek suzukı 3 kapı vıtara jeep ruhsatta arazı aracı yazıyor....ama hundaı santa fee ve tuscıon dodge nıtro..vss vsss araclar hususı oto yazıyor dusunsenız e otopark ve denız otobuslerı vıtara3 kapıda koskoca nıtroya gore daha cok tıpkı muayınede oldugu ıcın bu yuzde n ozellesen meayıne trafıkle celıskı ıcınde kaldıgı ıcın 2 yıl yaptı. dogrudur.hatta yasanmıs ornek bursa ferıbotu santefee aracımda suzukıye gore daha dusuk.
lakın ruhsat ıptalı veya tespıt degısımde gozumuzun yasına bakmadan kabullenmedıklerı ıcın 1 yıla cekıyorlar duzellte bılecegınızıde sanmıyorum.
bu atv motor kullanan arkadaslar cok daha ıyı bılırler.

SELAM ARKADAŞLAR BEN AYKUT ,SİZİ DİKKATLE İZLİYORUM.ANCAK BEN YENİ SAYILIRIM.ANCAK ÇOK KEYİFLİ OLDUĞU KONUSUNDA HEM FİKİRİM.BİZDE UCUNDAN TUTTUK DEFENDER'LE BAŞLADIK...BERABER OLMAK DİLEĞİYLE...

Aykut kardeşim pek kullanma ihtiyacı hissetmezde ondan,
ne dersin hamza ya iyibak
herkeze selam.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR