Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 602,398
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

çıkmacı olarak ist ikitellide aksoy kardeşler 0532 311 42 25 telefonu *****nazar oto kartalda 0216 374 98 81 yeni parça olarak oto asya 0212 585 37 90 pbx arka kasayı ancak kaportacınız ek yaparak onarırsa daha hesaplı olur

Etiketler

kaportacıyla henuz görüşmedim mekanik ve elektrik olarak butun eksiklerini bitirip kaporta ve boyaya öyle sokmak istiyorum. verdiğiniz telefonlar için çok teşekkür ederim. kaporta olarak tabanlarda çürümeler var onları onardıktan sonra renk değişimi yapacağım. koyu haki renk düşünüyorum. ayrıca sizin aracınızı da sahibinden.com da takip ettim ama butcemi çok aşıyordu. aracınız çok güzel güle güle iyi günlerde kullanın.

iyi akşamlar aramıza hoşgeldin aracınız hayırlı olsun bilecikden koray

Afıınıza sığınarakh bu gün başıma gelen bi olayı anlatmakh istiyorum.
Aracımı eşim işe gidip gelmek için kullanıyor ve bu akşm ewe gelirken polis aracımı ( eşimi ) çewirmiş. Eşimde acayip endişeli ve korkmuş bişekilde "çabuk gel bu yapışkanları ve bu spotları sök yoksa aracı bağlayacaklar vede 480 ytl ceza kescekler" dedi. Sebebi teknik aksaklıkmış. Neyse ben olay erine ulaşamadan polisler aracı ( eşimi ) cezasız bir şekilde gönderdiler.

Şimdi aracımın üzerindeki yıpışkanları, spotları, demirleri çıkartmamak için ne yapmam lazım. veya sizide böyle çewiriyorlarmı. günün talihlisi eşimmiydi ( benmiydim)
ilginize teşekkürler. Aracım bu tabi tülsüz olan hali

n674383914_809977_8492.jpg

frkbdr' Alıntı:
Bu hizmet içersinde yarışabilecek yada zorlu off-road koşullarında kullanılabilcek araçlar olucakmıdır..

dusunmuyorum
sadece gezı amaclı olacak o kadar masrafı kaldırmaz dıe dusunuyorum

Gökalp sanırım günün talihlisi olmuşsunuz çoğu zaman bunlara ses çıkarmazlar, hatta benim suzinin ön camıda film ve şimdiye kadar çevirmelerde sorun çıkarmadı ama tepe lambalarında kapak yoksa laf söylüyorlar sanki her zaman yakılıyormuş gibi...

gökalp bey bence de en azından sis farlarını kullanmadığınız zamanlarda kapak veya deri kılıf ile kapatırsanız daha iyi olacaktır o zaman sis lambalarına bişey demiyorlar

ama etiketler ne kadar abartılı ki polisi rahatsız etmiş bilmiyorum ???

gökalp bence böyle gösterişli bir arac ve bir hanım şöförün kulanıyo olması göze batmış olabilir bazen polislerde merak ediyor bu arc nasıl bir arac diye meraklarından durdurmuşlardır bazen bende benim keciyi hanıma bırakıyorum cocukları okula falan götürüyor hanımda araca olan aşırı ilgiden şikayetci milet kadına bak be offroad aracıyla geziyor modunda piyonga sana vurmuş bu sefer demekki

Gökalp kardeşim senin yapacağın bir tek şey var..ya ben bu görüntüden çıkıyorum deyip aracını eski standart haline getiricen yada..Mustafa beyin arkadaşı olduğunu söyleyerek ve bunu ıspatlayarak geçmeye çalışıcan..Başk kabul görür tarafı yok bu işin..

benım basımada gelıyor adam yayagecıdının ortasında durmus arabaya bakıyor ben ona bakıyorum o arabaya yesil yandı hala adam yolun ortasında ;D
ama en cok 8-15 yaş arası cocukların tepkılerı harika :eek: anneee arabaya baakkk

bana gen çocuk tepkileri ise " olum bak tıransformırıs arabası gelsi " Kaputta ve stepnede logosu warda. daha ilginci " olum bununla takla atsan bişicik olmaz " :smiley:)

crocodile hunter' Alıntı:
ama en cok 8-15 yaş arası cocukların tepkılerı harika :eek: anneee arabaya baakkk

çocukların tepkiler süper oluyodu şaşmalar değişik tepkiler arkadan bağırmalar CJ tenteli olunca herşey net duyuluyor tabi ;D

bide tentesizken daha dikkat çekici oluyo tepkilere iki kat artıyo ;)

tabi yol isteyince verilmeme gibi bi problem kesinlikle olmuyo
kimisi CJ ye bakmak için kimisi tampondan korktuğu için yol veriyo ;)

cj karizmasıyla herzaman 1 boy fark atar bence bende resim çektirmek isteyenlerden para alsaydım köşe olurum
parkettigim yerden kurtaramıyom milletten. ama gözde olmak güzel

2002-2003 de vardı bir cj 5 im. havalı bir şeydi . O zamanlar (şimdide öyledir mutlaka) sahil yolunda , boğazda x5'e , zamanının sorentosuna kimse bakmazken ben sileceklerimden kartvizit toplardım parkettiğim yerlerden : satarsan ara yada tanışalım diye
O.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR