Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 592,086

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Hoşgeldin Barış.
Şu anda 87 kayıtlı 4x4 sahibi üyemiz var.
Çığ gibi büyüyoruz.Galiba bir dernek veya benzeri oluşuma doğru gidiyoruz.
Hadi hayırlısı

574641.gif
574642.gif
574641.gif

Serkan, bugün son konuştuğumuzda, etap aramak için girdiğini söylemiştin siteye ;D ;)

mogzilla' Alıntı:
Şu anda 87 kayıtlı 4x4 sahibi üyemiz var.
Çığ gibi büyüyoruz.Galiba bir dernek veya benzeri oluşuma doğru gidiyoruz.
Hadi hayırlısı

574641.gif
574642.gif
574641.gif

Gezenbilir'deki her türlü oluşum benim hoşuma gider...Ben hazırım :smiley:

bu yakın karşılamanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim artık bende sizlerden biri oldum yaptığımız gezilerin resimlerinide sizlerle paylaşmayı çok isterim ama nasıl yapıldığını anlamadım...

jeeper' Alıntı:
bu yakın karşılamanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim artık bende sizlerden biri oldum yaptığımız gezilerin resimlerinide sizlerle paylaşmayı çok isterim ama nasıl yapıldığını anlamadım...

yakın karşılamamı ??? biz bi aileyiz zaten uzak duramayız ki ;)
resimleride www.photobucket.com a yükleyeyip sonra upload ettiklerinin IMG kodunu kopyalayıp mesajının altına yapıştıracaksın hepsi bu

Selamlar,

Eğer bu platform bir forumsa, hatta forumdan da öteye taşınmaya başlanıp, arazide paylaşım ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir hal alıyorsa, her birimizin şikayetlerimizide iletmek de serbest olduğunu düşünerek yazıyorum bu yazıyı.

Bazen hafif, bazen oldukca zort şartlarda ilerliyoruz arazide. Hafif etaplarda herkes araçlarında yol katederken, kırıcı etaplarda, neredeyse daha çok araç dışında vakit geçiriliyor. Elinden geldiğince, bilgisi yettiğince herkes birbirine yardım ediyor.

Her aracın farklı yetenekleri var, her pilotun farklı olduğu gibi.

Amaç eğlence ise, doğanın zor şartlarına karşı koyabilmekse, kalan her araç kendi aracımızcasına tüm gücümüzle kurtarma çalışması yapıyorsak, kurtulduğunda da kendi aracımızcasına mutlu oluyorsak, yemeğimizi, suyumuzu, enerjimizi ve zamanımızı birbirimizle paylaşıyorsak....

Tek bir sorum olacak bu kadar uzun ve gereksiz bir yazıdan sonra:

Benim aracım iyi seninki kötü.... Vs. Vs.
Tartışmalarını neden yaparız ?
Ve bu tartışmaların forumu çirkinleştirdiğini nasıl farketmeyiz ?

Öyleyse, araçlardan Gezenbilir stickerlarını çıkarıp, "sollama beni, sollarım seni" yazdıralım...

Çok değerli abilerim ve arkadaşlarım duruken benim bu yazıyı yazmam belkide yanlış ama, dayanamadım. Kusuruma bakmayın..

( Gezilere aktif olarak katıldığı halde aracı olmayan birinin tarafsız ve artniyetsiz duygularla yazdığı bir yazıdır )

Hakan'ım duygu, düşünce ve dileklerini aynen yaşıyor ve sana tüm kalbimle katılıp destek veriyorum
sonuçta yaptığımız asıl olay yardımlaşma ve dayamışma
aracın ne oldugunun bi önemi yok herkes sevdiği ve zevk aldığı aracı seçmiş ve biyrlerden geçirmeye ve arazide bırakmamaya uğraşıyor
tabii bunuda hep birlikte başarıyor
arazideki başarılar ne tek bi aracın ne de tek bi kişinin başarısıdır
bunlar GEZENBİLİR OFF-ROAD GRUBU nun başarısıdır

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,720
Kayıtlı Üye Sayımız
166,552
Kaydolan Son Üyemiz
TA3OF

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.