Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,423
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Faruk Bey merhaba,
Uğur Bey'den siz ve Yüksel Bey'in port bagaj yaptıracağınız bilgisini aldım. O günde sizle bu konuda biraz görüşmüştük.
Benimde aracın üzerinde çadır kurmak için (yaklaşık 250 kg.) bir port bagaja ihtiyacım var.
Sizin yaptıracağınızın boyutları ve maliyeti konusunda bilgi verirseniz sevinirim.
Selamlar

Etiketler

Slm MERGEN.öncelikle adınızı anımsayamadığımdan mergen diyerek hitabımı mazur görün. Ben port bagaj yaptırmıyorum Yüksel arkadaşım yaptırıcak.Ben portbagajda kullanılan malzemelerin satışını yapıyorum ve tanıdığım demirciler var onlarada imalatını yaptırarak asgari maliyete getirmeye çalışıcaz.Ancak sizede böyle yardımcı oluruz ama bunun öncesinde istediğin bagajın şekli ve ölçülerini çıkarmak gerekiyor.

Faruk bey,
Ben Şükrü K. MERGEN.
Elimde bazı resimler var. Aslında beğendiğim bir iki tane basit tasarım var ama bir inceleyim. Dediğim gibi 250 kg gibi bir kapasiteyi kaldırabilecek bir imalat olmalı ki üzerinde çadır kurabileyim.
Her ikisinin imalatını birarada gerçekleştirmek için yetişmemiz gereken bir süre var mı?
Teşekkürler

Mert merhaba ne o denize dalmaktan vazgeçip çamura dalmayımı düşünüyorsun artık ;D ;D

Gelmek isterdim ama hem aracım henüz hazır değil hemde hafta sonu şilede olucam yarışları seyredicez hep beraber(aslında seyretmiycez turluycaz orman içlerinde) Sende gelsene madem bu hafta şehirdesin.Birazda off-road yaparken görelim seni unuttuk valla nasıl off-road yaptığını ;D

pazar günü gelmeyi çok isterdim ama ctesi akşamı arkadaşın düğünü var, kuzenim gelecekti yarın Amerikadan, onun gelişi de pazara sarkınca benim Rock'n Coke planı da yattı, yarın akşama kadar müsaitim yani malesef :(

yuysal' Alıntı:
Mert merhaba ne o denize dalmaktan vazgeçip çamura dalmayımı düşünüyorsun artık ;D ;D

Gelmek isterdim ama hem aracım henüz hazır değil hemde hafta sonu şilede olucam yarışları seyredicez hep beraber(aslında seyretmiycez turluycaz orman içlerinde) Sende gelsene madem bu hafta şehirdesin.Birazda off-road yaparken görelim seni unuttuk valla nasıl off-road yaptığını ;D

Yarın Şile için konvoy yapalım mı? Kavacık veya Ikea benim için uygun..

selam arkadaş aranıza yeni katıldık ben mustafa ve eşim neriman ile birlikte
istanbulda yaşıyoruz ve bi nivamız var yarında kumbaba'da ki yarışları izlemeye gideceğiz umarız orada karşılaşırız

merhaba mustafa bey aramıza hoşgeldiniz
yarın için bir konvoy yok sanırım olsaydı bu saate kadar belli olurdu
genelde böyle programlar birkaç gün öncesinden başlar
sanırım ben öğlene doğru avrupa yakasından yola çıkacağım bir aksilik olmazsa

Kısa ama bir o kadarda eğlenceli gezimizi özetleyen bir iki fotoğraf... geri kalanları yarın upload ederim...
Katılan herkese teşekkürler..

orkun; arabanın her yerine yapıştırdığın bantları sökmeyi unutma ha! her ne kadar tırstığından bir işe yaramadıysa da... ;D

Arkadaşlar; bu harika arkadaşlık ve mükemmelik dayanışma örneği olan gezi için teşekkür ederim. Yine çok çok güzeldi... Bana borcu olan arkadaşların adreslerine makbuzları göndereceğim... Beyaz balinamın üzerine de yazacağım : Korhan Çekicilik Hizmetleri... Hepinizi seviyorum... :smiley:

SAYIN KORHAN ÇEKICILIK HIZMETLERI AS

Bir sürü resim çekmişim, ama nedense ne 5.2 nede sen çamurun yakınlarında bile yoksun... hatta söylenenlere göre akşam döndüğünde mahallede karizma olsun diye Mustafa abi'nin üstündeki çamurları alıp kendi üstüne sürmüşün :smiley: yoksa tam tersi mi oldu :D

benim için çok basit bir gezi oldu aracım çamurlanmadı bile
off-road bumudur ;D
gerçekten değişik birgün yaşadık şimdi kışın çamura girenleri daha iyi anlıyorum
yazın böyleyse kışın yola erzakla çıkmak lazım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,656
Kaydolan Son Üyemiz
aliaksoy

Çevrimiçi üyeler

Geri