Yunus Bey,doğru yerde olduğumu sanıyorum;tanışma bölümüne yukarıdaki yazımı yazınca arkadan buranın linki verilip yazılması belirtilmiş...yunus bager' Alıntı:Ferdana hanım yanlış yerde yazdınız galiba burda yazılanları herkez göremiyor
Bu sayfaya yazarsanız bütün off road bölümündekiler haberdar olur
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0
Alfonse' Alıntı:Ayda yılda bi sernebest muhabbete yazayım dedim, ondada kimse yok
yunus bager' Alıntı:bende aynı düz dizel gibi ttnet'in acizliği daha doğrusu ........... liği
haha dünya pardon gezenbilir forumu küçük Alp Bey,ben buradayım...Merhaba....Alfonse' Alıntı:Ayda yılda bi sernebest muhabbete yazayım dedim, ondada kimse yok
yunus bager' Alıntı:Bu sayfa açıktı hiç kapanmadı ama burdan herkeze ulaşmak zor o bakımdan dedim
Demek oluyorki daha önce kendinizi o bölümde tanıtmışsınız aksi halde yönlendirme olmaması gerekir neyse yavvferdane gül' Alıntı:Yunus Bey,doğru yerde olduğumu sanıyorum;tanışma bölümüne yukarıdaki yazımı yazınca arkadan buranın linki verilip yazılması belirtilmiş...
o nası bişey yavv... bende bi kontrol edeyim..ferdane gül' Alıntı:Yunus Bey,doğru yerde olduğumu sanıyorum;tanışma bölümüne yukarıdaki yazımı yazınca arkadan buranın linki verilip yazılması belirtilmiş...
selamferdane gül' Alıntı:haha dünya pardon gezenbilir forumu küçük Alp Bey,ben buradayım...Merhaba....
Bi ara kimse kullanmadıda o bakımdan neyse yavv eğer bu başlıktaki sayfalarıda görebiliyorsan sorun yok demektirhasanfb' Alıntı:Bana yeni geldi şaşırdım...Nese sanal ortamda olur tabiki dostluklarımız kapanmasın...
linki vereyimAlfonse' Alıntı:o nası bişey yavv... bende bi kontrol edeyim..