Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,252
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ayda yılda bi sernebest muhabbete yazayım dedim, ondada kimse yok :smiley:

Etiketler

Yavuz abi, ben ufuk abi nin bahsettiği benzinliği buldum galiba google earthtte, hemen öncesinde peri bacaları var yolun kuzy kısmında

yunus bager' Alıntı:
Ferdana hanım yanlış yerde yazdınız galiba burda yazılanları herkez göremiyor
Bu sayfaya yazarsanız bütün off road bölümündekiler haberdar olur

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0
Yunus Bey,doğru yerde olduğumu sanıyorum;tanışma bölümüne yukarıdaki yazımı yazınca arkadan buranın linki verilip yazılması belirtilmiş...

yunus bager' Alıntı:
bende aynı düz dizel gibi ttnet'in acizliği daha doğrusu ........... liği

Anladım sağol, bende bozukluk yok demekki. Sadece ben kendim arızalıyım ;D

ferdane gül' Alıntı:
Yunus Bey,doğru yerde olduğumu sanıyorum;tanışma bölümüne yukarıdaki yazımı yazınca arkadan buranın linki verilip yazılması belirtilmiş...
Demek oluyorki daha önce kendinizi o bölümde tanıtmışsınız aksi halde yönlendirme olmaması gerekir neyse yavv :smiley:
sizi tanıyoruz zate :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
o nası bişey yavv... bende bi kontrol edeyim..:smiley:

hasanfb' Alıntı:
Bana yeni geldi şaşırdım...Nese sanal ortamda olur tabiki dostluklarımız kapanmasın... ;)
Bi ara kimse kullanmadıda o bakımdan :smiley: neyse yavv eğer bu başlıktaki sayfalarıda görebiliyorsan sorun yok demektir

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=366.0
eğer göremiyorsan görmek istiyorsan Sedat (yol) beye özel mesaj ile erişim istiyorum diye mesaj gönderebilirsin

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.msg395367#msg395367

hoşgeldiniz gezenbilire ferdane hanım ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR