Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,252

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

bencede güzel olacak bizim içinde ;D ;D ;D ;D

arkadaşlar !
bugün ve yarn (cumartesi-pazar) istanbul da ve bir çok bölgede beklenilen aşırı yağışlar , sebebiyle şile ve ağva bölgeside de risk ihtimali oluşturmuş durumda. Özellikle olurda off road yapalım derseniz vadi etekleri ve dere yatakları konusunda çok dikkatli olunuz ve eğer beklenen yağışlarıın düşmesi halinde yöredeki mevcut baraj kapaklarının da açılabileceği gündemdedir. İki akşamdır bazı arkadaşlarmız abilerimiz sivil savunma gibi kuruluşlarla yakın temasta ve nöbet halindedir. Aşağıdaki linke tıklayarak basn duyurusuna da ulşabilirsiniz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=39284.msg0;boardseen#new

dursun usta bugün öğleden sonra muhtemelen yarış alanına gideceğiz serkanla yarın geleceksen duruma göre arar s eni haberdar ederim çünki ilgi bu s efer nedense çok büyük gibime geldi herkes şilede olacak

ulusotomotiv' Alıntı:
dursun usta bugün öğleden sonra muhtemelen yarış alanına gideceğiz serkanla yarın geleceksen duruma göre arar s eni haberdar ederim çünki ilgi bu s efer nedense çok büyük gibime geldi herkes şilede olacak

evt ilgi büyük iptal olmazsa ortam cok güzel olacak yarın orda olamay calışacam

ulusotomotiv' Alıntı:
senin canavar bittimi usta onlamı geleceksin ?

daha bitmedi ünal hocam araya ramazanda girince akşam mesayiyede kalamıyoruz bira uzadı vitrayla gelirim kısa şase bir terslik olmazsa

büyük merakla aracın bitmesini bekliyorum usta bence cok güzel olacak ama araziye girip denemedende bişe demiyelim genede :smiley:)

ulusotomotiv' Alıntı:
büyük merakla aracın bitmesini bekliyorum usta bence cok güzel olacak ama araziye girip denemedende bişe demiyelim genede :smiley:)

cok güzel olacak olacak ta bir bitire bilsem işlerin arasında boş kaldıkca ugraşa bili yoruz aracla onun içinde zaman uzuyor araziye cıkma olayında bende cok sabırsızlanıyorum nerdeyse şaseye bir koltuk takıcam gazlıycam ;D ;D ;D ;D

Konularınıza farklı bir yöne çekmiş gibi olacağım ama tanışma bölümünde yazdıgım yazının arkasından bu bölüme yazmak gerektiği belirtilince yazımı buraya da kopyalıyorum(üstüme alındım da...)

--------------------------------------------------------------------------------
Ben Ferdane Gül

Uzun süredir forumda olmama rağmen geleceğin offroadcusu olarak kendimi tanıtmadığımı farkettim.Ben Ankara'da yaşıyorum;doğa sporlarından treeking,dağcılık,dalış,amatör denizcilik,kampcılıkla ilgileniyorum.Fotoğraf,halk oyunları,kültür turları,sanat müziği ilgi alanlarım içinde...Bolu kış kampında ilk kez offroad ve araba dünyası ile tanıştım.Binek aracı olarak kullandığım terosum var .
Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz ,forumdan tanıdığım arkadaşlara da buradan tekrar merhaba demek istiyorum...

Ferdana hanım yanlış yerde yazdınız galiba burda yazılanları herkez göremiyor
Bu sayfaya yazarsanız bütün off road bölümündekiler haberdar olur

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

hasanfb' Alıntı:
İyi yaptınız gezenbilir komple bir ekip zaten...Tekrar hoşgeldiniz... :smiley:

Cidden bu bölüm yoktu bir ara...Açılmış.. :smiley:
Bu sayfa açıktı hiç kapanmadı ama burdan herkeze ulaşmak zor o bakımdan dedim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR