gülotomotiv
Yeni Üye
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
merhaba dostlar
merhaba dostlar
tyt.fan' Alıntı:yapamayın hocam
kiptaş şurda kaç yıllık firma eski palanga çıkrık dönemi kapanalı 20 yıldan fazla oluyo.
bu amerikada bi mit miş.efsane avcıları denedi.olmadı ya tuğla indiğinde işçi çıkmadı ya tuğlayı taşıyan tahta varilin çemberleri açılmadı.yüzyılın başında amerikada ufak bişi yaşanmış.nerde bizde öle ağaç varil ,nerde ateş tuğlası
internet çıktı mertlik bozuldu nerde abuk hikaye var bi yerde yaşanmış oldu.20 yıldır gece kndular hariç tüm binalar kule vinçle yapılıyo.inanan çıkcakmı diye iddaya girdiniz tek sazan benmi çıktım yoksa
Yer yer satıcı bile bu şekilde ürünü lanse ederken bunun erkeklerle ne ilgisi olabilir.Genel kabul gören adı bu neden bu ad o ayrı bir konu bu ülkede kalıplaşmış. Amerikada çavuş deseni demezsin herhalde oranın kalıplarına uygun hareket edersin.Yabancı Ülkemizde tubeless diyince lastik alamıyormu.Böyle bakmakta gerek. Saygılartyt.fan' Alıntı:erkeklerinde hanımlardan eksik yanı yok tubeless l(şambiyelsiz)lastiği dublex diyen kaç dünya vatandaşı vardır,yada amerikada bi dükkandan çavuş desenli lastik isteyin bakalım adam ne verecek.
Motoru ne örjinalisevosdost' Alıntı:Abiler,ustatlar fikrinize ihtitacim varrrr.
Sali veya carsamba gunu 69 model 404 s unimogla takas gorusmesine gidecem.
Aracin fiyatini sahibi soylemedi
Benim 110 karavani versem uzerine ne istesem diye kafayi yiyecem.
Araci saseye kadar soyup tekrar toplamis. Ve dedikleri dogru olduguna inaniyorum.
Garip arabalar yapan bir usta.
Durust isciligi 10 uzerinden 10 araci gormeden pacalari sivamakta istemiyorum.
Yardimmm fikirlerinizi bekliyorum
Herşey tamamda bundan fazla emin olma engel geçmede üzerine tanıman ama çamurda karda denemeden bundan fazla emin olmavosdost' Alıntı:vergi landla aynı
land 282 yıllık
404 ler kamyonet geçiyor diye biliyorum vergi yine landla aynı.
kamyon kamyonet grubunda vergi yüklü ağırlığına göre alınıyor.
yakıt landı iki katlar.
hız landın 4 te 3 ü
hızlanma landın 4 te 1
arazi kabiliyeti landın 4 katı
sehir içi kullanım unimogta yok
motoru orjinal motoruymus 2200 cc 6 cilindir benzinli. lpg 600 kurus yakacak gibi
ama arazide son nokta.
vosdost' Alıntı:Abiler,ustatlar fikrinize ihtitacim varrrr.
Sali veya carsamba gunu 69 model 404 s unimogla takas gorusmesine gidecem.
Aracin fiyatini sahibi soylemedi
Benim 110 karavani versem uzerine ne istesem diye kafayi yiyecem.
Araci saseye kadar soyup tekrar toplamis. Ve dedikleri dogru olduguna inaniyorum.
Garip arabalar yapan bir usta.
Durust isciligi 10 uzerinden 10 araci gormeden pacalari sivamakta istemiyorum.
Yardimmm fikirlerinizi bekliyorum